Rohkema info nägemiseks:

EESTI KATUSEMEISTRID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme katusted paigaldamise ning fassaadide renoveerimise ja ehitamisega, pakkudes kõrgekvaliteedilist meisterlikkust ja pühendumust klientide ootuste ületamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 1999. aastal on EESTI KATUSEMEISTRID OÜ olnud eesrindlik kvaliteetsete katuse- ja fassaaditööde pakkumisel. Meie teekond algas kohustusega pakkuda kõrgekvaliteedilist meisterlikkust, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab meie klientide ootusi. Oleme uhked kiiresti kasvava ettevõtte üle, mis on laiendanud oma ekspertiisi üle piiride, pakkudes klientidele Soomes ja Rootsis sama pühendumust ja kvaliteeti, mida pakume kodus.

Meie põhiteenused hõlmavad katuse hooldust, katuse renoveerimist ja ohutustoodete ning vihmaveesüsteemide paigaldamist. Mõistame, et katuse pikaealisus ulatub kaugemale selle paigaldamisest, mistõttu pooldame poolaastase hoolduskontrolli tegemist, et tagada teie katuse laitmatu seisukord, pikendades seeläbi selle eluiga.

Tunnistades hoone fassaadi tähtsust, laiendame oma ekspertiisi fassaadide renoveerimisele ja ehitamisele. Hästi hoitud fassaad mitte ainult ei tõsta teie kinnisvara esteetilist atraktiivsust, vaid aitab kaasa ka selle üldisele struktuursele terviklikkusele.

Meie spetsialistide meeskonda ajendab kirg ja professionaalsus, tagades, et iga projekt viiakse lõpule suurima hoolitsuse ja tähelepanuga detailidele. Pakume paindlikke lahendusi, lühikesi ooteaegu ja kohandatud teenuseid, et rahuldada teie ainulaadseid vajadusi. Olgu teie vajaduseks kaasaegne lamekatus teie elamuhoonele või klassikaline kivi-, paekivi- või eterniitkatus, meie ehitus- ja renoveerimisteenused on kohandatud teie visioonile.

EESTI KATUSEMEISTRID OÜ-s mõistame ka finantspaindlikkuse tähtsust, mistõttu pakume katuse teenuseid järelmaksuplaanidega, et teie unistuste projekt ei oleks takistatud kohestest finantspiirangutest.

Meie valminud projektide portfell on tunnistuseks meie kvaliteedi ja kliendirahulolu pühendumusele. Kutsume teid uurima meie tööd ja liituma rahulolevate koduomanike hulgaga, kes on usaldanud meid oma kõige väärtuslikuma varaga – nende koduga.

Küsimuste ja konsultatsioonide jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@katuseremont24.ee või helistage meile numbril +372 5152011. Laske EESTI KATUSEMEISTRID OÜ-l olla teie kodu katuse ja fassaadi kaitsja, tagades vastupidavuse, ohutuse ja ilu aastateks.

Kontakt

EESTI KATUSEMEISTRID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl L.

Suurepärane teenindus, suurepärased tulemused.

- Jaan P.

Kiired ja kvaliteetsed lahendused, täpselt nagu lubatud.

- Anu A.

Väga rahulik ja professionaalne teenus.

Millised on märgid mis viitavad, et sinu katus vajab renoveerimist?

Oma katuse seisukorra mõistmine on oluline teie vara ohutuse, mugavuse ja väärtuse säilitamiseks. Korras katus kaitseb elementide eest ja aitab kaasa teie kodu või äri üldisele energiatõhususele. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie katus võib vajada renoveerimist. Nähtav kahjustus katusel Katusekivid on esimene kaitsejoon ilmastikutingimuste vastu. Kui märkate, et katusekivid on murdunud, puuduvad või nende servad on kõverdunud, on see selge märk, et teie katus on kompromiteeritud ja võib vajada professionaalset tähelepanu. Vajuv katus on sageli struktuuriprobleemide sümptom,

Dropdown

kõik artiklid

Millised on regulaarse katusehoolduse eelised?

Katuse hooldus on kodu- ja hoonehoolduse kriitiline aspekt, mida tihti eiratakse. Korralikult hooldatud katus mitte ainult ei kaitse teie vara elementide eest,
ssb.ee
Katuse hooldus on kodu- ja hoonehoolduse kriitiline aspekt, mida tihti eiratakse. Korralikult hooldatud katus mitte ainult ei kaitse teie vara elementide eest, vaid aitab kaasa ka teie hoone üldisele struktuursele terviklikkusele. Regulaarne hooldus võib ära hoida väikeste probleemide muutumise suurteks probleemideks, säästes teid pikas perspektiivis raha ja stressi. Levinud katuseprobleemid hõlmavad puuduvaid või katkiseid katusekive, lekkeid, sammalde ja vetikate kasvu ning ummistunud vihmaveerennid. Need probleemid võivad põhjustada suuremat kahju, kui neid õigeaegselt ei lahendata.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.