Rohkema info nägemiseks:

MINUTRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 422; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MINUTRANSPORT OÜ kohta arvamuslugu!"

MINUTRANSPORT OÜ hetkeolukord

Juba 422 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Minutransport OÜ on asutatud 15. jaanuaril 2014. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on kaubavedu maanteel. Majandustegevusega alustati uuesti 2019. aasta teises pooles ning 2021. aastal jätkati senise majandustegevusega.

2022. aastal oli Minutransport OÜ müügitulu 198 865 eurot. Majandusaasta lõppes 42 522 euro suuruse kasumiga.

2022. aastal töötas ettevõttes täistööajale taandatult 2 töötajat. Juhatuse liikme tasusid Minutransport OÜ ei maksnud. Töötasufond oli kokku 25 059 eurot.

Järgmisel, 2023. majandusaastal, jätkab ettevõte tegevust kaubavedudega maanteel. Juhatuse eesmärgiks on sõlmida pikaajalisi koostöölepinguid, mis tagaksid ettevõttele stabiilse käibe ja kasumi suurenemise tulevikus.

Majandusaasta aruande koostamise kuupäeval on majanduskeskkond pidevas muutumises Eestis kui ka kogu maailmas.

Aruande koostamise päeval ei oska ettevõte ette näha, millised mõjutused võivad lähiajal mõjutada ettevõtte käivet.

MINUTRANSPORT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.