Rohkema info nägemiseks:

TYCOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6189; jälgijaid - 20. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TYCOON OÜ kohta arvamuslugu!"

TYCOON OÜ hetkeolukord

Juba 6189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 27 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo ja struktuur:

Osaühingu Tycoon põhitegevus 2022. aastal oli kinnisvaraarendus Eestis. Tycoon OÜ poolt arendatavaks kinnisvara projektiks oli "Kalevi Panorama" kolme kortermaja ehitamine aadressil Võistluse tn. 6, Tallinn, milles kokku on 180 korterit. Majade ehitamisega alustati 2017 aasta sügisel ja majad valmisid 2020 aasta alguses ning käesolevaks hetkeks on kõikide korterite osas väljastatud ka kasutusload.

Üldine majanduskeskkond: 2022. aastal, nagu 2021. aastal, oodati COVID-19 piirangutele ka kinnisvarasektoris hindade kõikumist ja kiiret turukorrektuuri, mida uusarenduste puhul ei tulnud. Töö objektil jätkus enamvahem tavapärases tempos, olulisi seisakuid töötajate tervise või tarnete viibimise tõttu ei esinenud. Osaühingu Tycoon majandustegevust ja Võistluse tn. 6, Tallinn kinnisvaraarenduses korterite müüki ning eksklusiivse korteri ehitustöid COVID-19 viiruse levik tugevalt ei mõjutanud, mis tagas seatud eesmärkide täitmise.

Ehitus- ja kinnisvaraturg: 2022. aasta toimus kinnisvarasektoris hindade korrektsioon suunaga alla, millise peamine mõju oli energiahindade oluline kasv, intressikulude kasv ja sõda Ukraina, mis mõjus

Osaühingu Tycoon majandustegevusele ja tulemustele negatiivselt.

Äritegevus: 2022. aastal on peamisteks ülesanneteks Võistluse tn. 6, Tallinn arendusprojektis müümata korterite müügi lõpetamine.

2022. aastal oli Osaühingul Tycoon kohtus pooleli 3 vaidlust alttöövõtjatega, kes teostasid ehitustöid Võistluse tn. 6, Tallinn kinnisvaraarenduses. Samuti 2022.aasta lõpus on esitatud kohtulik nõue Solgate OÜ vastu tagastamata laenunõude osas.

Osaühingu Tycoon 2022.aasta kahjum oli - 3 419 tuhat eurot.

Peamised kahjumini viinud positsioonid olid väljastatud laenu mahakandmine aegumistähtaja tõttu ning väljastatud laenu tagasimaksmise võimaluse hindamine vähetõenäoliseks (laen 359 tuh. eurot ja intressid 164 tuh. eurot) ning reservi loomine seoses eelnimetatuga. Samuti

TYCOON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.