Rohkema info nägemiseks:

EMPOWERMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1297; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EMPOWERMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

EMPOWERMENT OÜ hetkeolukord

Juba 1297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EMPOWERMENT - MORE MONEY, MORE TIME, MORE FUN

Empowermendi missioniks on organisatsioonide tulemuslikkuse võimendamine.

Meie kliendiks on ettevõtte juhthtmeeskonnad, kelle sooritusvõimest ning küpsusest on otseselt sõltuvuses organisatsiooni arengukiirus ning jätkusuutlikus. Meie põhiprintsiip on imelihtne. Võidavad meeskonnad, mis on tulenevalt eesmärgist õieti komplekteeritud ning sihipäraselt treenitud. Nii on see spordis, kui ka kõikides teistest eluvaldkonandes, kus toimib inimeste vaheline koostöö. Juhtmeeskonna sooritusvõimet saavutada seatud eesmärgid on võimalik hinnata läbi PoWeR Score.

Koostöös Empowermendiga saavutavad juhid seatud eesmärgid kordades kiiremini. Empowerment pakub juhtidele treeningprogramme ja tööriistu, mida kasutades, juht saab oluliselt parendada oma meeskonna sooritusvõimet. Oma olemuselt juht on treener, kes valib mängu, mida soovitakse võita ning vastu seda arendab teadlikult oma meeksonna võimekust.

"Kui juhil on probleem ja võimalus, siis esmalt veendu, et sul on õige meeskond ning treeni seda. Töötad meeskonnaga ja laheneb probleem" - Jim Campbell (Google juhtide coach)

Empowermendi teenused oleme muutnud juhtidele kättesaadavaks erinevate teenuste ja töövahenditega, mis on hästi omavahel seostatud ning koosoluses võimendavad üksteist.

EMP365 on meeskonna treeningkell, mis on realiseeritud Microsot Team'si native app'na, mille tulemusel on olulised asjad inimestele nende poolt kõige tihendamini kasutatavates töökeskkondades nähtaval sh. kalendris. Asjad saavad tehtud vaid siis, kui inimeseds nende ära tegemisel pühenduvad, investeerivad selleks oma aega. Hoides fookuses õigeid asju ning vastu neid iganädalaselt planeerides, mis peab saama tehtud nädala lõpuks: (cid:127) tekib nii meeskonna kui iga inimese tasemel arengurütm. Hinnates eelmise nädalal tehtud mõju soovitud tulemnuse saavutamise kindklustundet, iniemsed mõistavad, mis loob väärtust ning mis ei toimi. Uut nädalat planeerides inimestel tekib julgus katsetada uusi lähenemisi, mille tulemusena iniemsed jõuavad eesmärkideni kordades kiiremini.

(cid:127) saab kiiresti ülevaate meeskonna ja iga liikme käitumisest ning selle mõjust eesmärkide saavutamisel. 3 - 4 nädalaga süsteem annab vastuse, kas meeskond on suuteline, saavutama seatud eesmärgid. Organisatsioonid arenevad vaid siis, kui inmesed on valmis oma käitumisi ja harjumusi muutma. Ja juhi roll on selliste tõukuite loomine ning töös hoidmine.

Get Big Fast (GBF) - on terviklik juhtimisüsteem ning selle rakendamise metoodika, mis on juhtidele ja meeskonadele kättesaadav üle online keskkonna. Raamistik sisadab vajalikke tööriistu organisatsiooni eesmärgistamiseks, joondamiseks ning elliuviimise kultuuri loomiseks ning hoidmiseks. Treeningprogrammi rakendades errinevaid töövahendid loob juht oma meeskonna koostöö rituaalid (kultuuri). Ühine lihtsasti kasutatav online töökeskkond aitab kõiki meeskonna liikmeid hoida ühises inforuumis ning tagab läbipaistvuse. GBF rituaalide sidumiseks inimeste igapäeva kalendriga soovitame kasutada EMP365 rakendust.

(cid:127) Get Big Fast treeningprogramm on kolm tugisammast: (cid:127) GOALS - mängu saab võita vaid siis, kui me täpselt teame, mis mängu me tahame võita ja kõik osalejad on sellest innustunud. Plaani lihtsusest ning selgusest, sõltub selle elluviidavus. Kui plaan ei mahu ühele lehele, siis ei ole võimalik organisatsiooni joondada.

Juhtida saab vaid seda, mis on mõõdetav.

ROLES - tulenevalt mängust tuleb meeskonnas määratleda võidu saamiseks vajalikud rollid ning need komplekteerida õigete inimestega. Õigetes rollides õiged inimsed teevad õigeid asju õieti. Selgus rollis ja selle seatud tulemusootustes: (cid:127) ambitsiiooon - rolli valides on inimesel selgus, kas see roll toetab tema professioonaalsete ning isiklike eesmärkide saavutamist.

See on reaktor, mis tagab innustumuse ning pühendumuse asjade ära tegemisel.

(cid:127) areng - loob inimesele võimaluse areneda professionaalselt ja läbi selle elluviia oma isiklikud eesmärgid.

(cid:127) isesesivus - loob olukorra, kus inimese iseseisvalt saab otsustada, kuidas seatud eesmärgini jõuda.

(cid:127) NORMS - arengutõukurid, mille regulaarsus, struktureeritus tagab organisatsiooni ja tema iga liikme arengukiiruse, asjade ära tegemise ning takistuste eemaldamise. Normid ehk rituaalid kujundavad inimrühmast meeskonna.

HIIT (High Interval Intencive Training) - on 13 nädalane treeningprogramm, kus juht rakendab oma juhtmeeskonnas GBF juhtimissüsteemi ning läbi mille korrastab oma meeskonna koostöö rituaalid. Juht on meeskonna treener, kelle roll ja vastutus on oma meeskonna sooritusvõime pidev parendamine. Juhile on toeks kogenud abi coach, kes aitab juhil (cid:127) metoodiliselt treeneingud ettevalmistada ning aitab tagasisidestada sooritust; (cid:127) on juhile mentaalselt toeks, et TAHE eesmärki saavutada püsiks kõrgel.

Charity - on programm juhtidele, kes omavad enda organisatsioonis edukat GBF juhtimissüsteemi rakendamise kogemust ning soovitavad oma ajast pühenduda teiste organisatsioonide arengu toetamisele. Sisuliselt saab juhist teise organisatsiooni abi coach. Juhid hindavad Charity programmis osalemist, kuna: (cid:127) võimaldab oma organisatsioonis toimivaid protsesse ja arengudi näha uutse nurga alt; (cid:127) aitab hoida end vormis, kuna uue organisatsioonis käitumiste ning harjumuste muutmine nõuab suurt pingutust ja pidevat teadmiste täiendamist (cid:127) osalemine võrgustikus, kus on võimalik vahetada kogemust parimast juhtimispraktikast

EMPOWERMENT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.