Rohkema info nägemiseks:

SPV CONSULTING ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 242; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPV CONSULTING ESTONIA kohta arvamuslugu!"

SPV CONSULTING ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SPV Consulting Estonia OÜ on asutatud 07.02.2014.

Ettevõtte põhitegevuseks on ärinõustamine ja hobusekasvatus.

Aruandeperioodi müügikäive oli 109 842 eurot, eelmisel perioodil vastavalt 108 390 eurot. Aruandeperiood lõppes kasumiga 26 222 eurot, eelmisel perioodil vastavalt kahjum 1 549 eurot. Ettevõttes töötas kaks töötajat, tasud toodud lisades.

Juhtkonna hinnangul ei tekita negatiivne netovara ettevõttele 2022 aastal majandusraskusi, kuna vastavalt rahavoogude prognoosile suudab ettevõte katta kõik lühiajalised kohustised. Ettevõte kavatseb kahjumi katta järgnevate majandusaastate kasumite arvel, mis võimaldaks omakapitali Äriseadustiku nõuetele vastavusse viia.

Emaettevõte on andnud nõusoleku majandusraskuste korral ettevõtet finantsiliselt toetada tagades ettevõtte majandustegevuse jätkuvuse.

Järgneval aastal jätkatakse samal tegevusalal laiendades pakutavate teenuste valdkonda.

Juhatus kinnitab majandusaasta aruande 2022.

Sami Visakko

Juhatuse liige

SPV CONSULTING ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.