Rohkema info nägemiseks:

BENTTE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kiireid ja usaldusväärseid kullerteenuseid ning varude haldamise ja pakiautomaatide teenuseid üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kiire ja mugav kullerteenus üle Eesti on muutunud hädavajalikuks, eriti kiirelt arenevas ärimaailmas. BENTTE OÜ on ettevõte, kes pakub kvaliteetset kullerteenust, teostades nii linnadevahelisi pakivedusid kui ka linnasiseseid jaotusringe. Meie eesmärk on muuta teie äriprotsessid sujuvamaks ja pakisaatmise kogemuse nauditavaks.

BENTTE OÜ pakub kullerteenust, mis on paindlik ja vastab tänapäeva kiiretele nõudmistele. Meie kogenud kullerid tagavad, et teie pakid jõuavad õigel ajal õigesse kohta. Kas vajate kiiret kohaletoimetamist teise linna või soovite mugavat linnasisest pakisaatmist, oleme alati valmis abistama.

Lisaks kullerteenusele pakub BENTTE OÜ laoteenust, mis aitab optimeerida teie ettevõtte lao protsesse. Meie kaasaegsed ladustamislahendused tagavad teie kaupade turvalise hoiustamise ja kiire kättesaadavuse. Nii saate keskenduda oma põhitegevusele, olles kindel, et teie kaubad on usaldusväärselt hoitud.

Pakiautomaatide teenus muudab pakisaatmise eriti mugavaks. BENTTE OÜ pakub usaldusväärset pakiautomaadi teenust, mis võimaldab klientidel saata ja vastu võtta pakke just siis, kui see neile kõige paremini sobib. Meie laiaulatuslik pakiautomaatide võrk hõlmab erinevaid piirkondi, muutes kättesaamise lihtsaks ja hõlpsaks.

Kui otsid usaldusväärset ja kiiret kullerteenust, laoteenust või pakiautomaadi teenust, siis võta meiega ühendust juba täna. BENTTE OÜ meeskond on siin, et pakkuda sulle parimat teenust vastavalt sinu ettevõtte vajadustele. Usalda meid oma pakisaatmise ja ladustamise murede lahendamisel ning keskendu rahulikult oma ettevõtte kasvatamisele.

Võtke meiega ühendust juba täna!
kontakt

BENTTE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Pakiautomaatide teenus on nii mugav ja kiire, tõeliselt hea leid!

- Mikk T.

Bentte laoteenus aitas meie varude haldamist märkimisväärselt lihtsustada.

- Andres P.

Nende teenused on minu ettevõttele olulised. Suurepärane klienditeenindus!

BENTTE OÜ tegevusaruanne 2022

I. Ülevaade Bentte OÜ on Eesti kullerfirma, mis pakub kiiret kullerteenust, ühendades paki saatjad ja paki saajad. Meie missiooniks on pakkuda klientidele rahulolu, kindlustunnet ja usaldust, mille saavutame tänu meie tiimile ja IT-lahendustele. Meie peamine tegevusala on pakivedu, hõlmates nii linnadevahelisi vedusid kui ka linnasiseseid jaotusringe. II. Peamised tegevusvaldkonnad ja teenused Meie teenuste hulka kuuluvad linnadevahelised vedud ja linnasiseste jaotusringide korraldamine. Kullerteenuste märksõnadeks on kiirus ja stabiilsus. Keskendume pakkide õigeaegsele ja usaldusväärsele

Dropdown

kõik artiklid

Mis on laoteenus?

Laoteenus on ettevõtte jaoks oluline komponent, mis aitab tõhusalt hallata varusid ja tagada sujuva tarneahela toimimise. See teenus hõlmab laoseisude haldamist
ssb.ee
Laoteenus on ettevõtte jaoks oluline komponent, mis aitab tõhusalt hallata varusid ja tagada sujuva tarneahela toimimise. See teenus hõlmab laoseisude haldamist, kaupade vastuvõtmist ja ladustamist ning tellimuste täitmist. Selles artiklis uurime põhjalikumalt laoteenust, selle tähtsust äritegevuses ning milliseid eeliseid see ettevõttele pakub. Laoteenus on teenus, mis keskendub kaupade hoiustamisele, haldamisele ja liikumisele ettevõtte ladudes. See hõlmab mitmeid tegevusi, sealhulgas: Kaupade vastuvõtmine: Laoteenus hõlmab saabuvate kaupade vastuvõtmist, nende kontrollimist ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.