Rohkema info nägemiseks:

RENTA PUMPS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv pumpade ja pumbasüsteemide rendifirma Ida-Euroopas, pakkudes mitmekülgseid lahendusi pumpamiseks, kuivenduseks, reservuaari puhastamiseks ja erivedelike pumpamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

UPRENT on juhtiv pumpade ja pumbasüsteemide rendifirma Ida-Euroopas, kelle eesmärgiks on pakkuda klientidele kõige efektiivsemaid ja usaldusväärsemaid lahendusi, mis säästavad nii aega kui ka energiat. Oleme esindatud Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas ning pakume mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad pumpamis-, kuivendus- ja reservuaari puhastamislahendusi, samuti seadmete renditeenuseid.

UPRENT pakub laias valikus pumbalahendusi, mis vastavad igasugustele vajadustele. Meie kvaliteetsed pumbad tagavad sujuva vedelike liikumise ja tõhusa protsessi igas olukorras. Meie elektrigeneraatorid tagavad teie projektidele järjepideva energiavarustuse, olles usaldusväärsed ja kõrge jõudlusega, isegi keerulistel töötingimustel.

UPRENT on spetsialiseerunud põhjavee ohjamisele, pakkudes nutikaid lahendusi, mis hoiavad teie töökohad kuivad ja ohutud. Meie eksperdid tagavad, et põhjavesi ei segaks teie projekte. UPRENTi kanalisatsioonipumbad ja -süsteemid tagavad tõhusa vedelike käitlemise, olgu tegemist suurte tööstuslike või väiksemate kommunaalprojektidega. Kanalisatsioonimöödajuhtimine pole kunagi olnud nii lihtne ja tõhus.

Meie ekspertide meeskond pakub täislahendust tööstuslike reservuaaride puhastamiseks. Oleme varustatud kaasaegsete seadmetega, mis tagavad põhjaliku ja kiire puhastamise, säilitades samal ajal keskkonnaohutuse. UPRENT pakub spetsiaalseid lahendusi erivedelike pumpamiseks, olgu tegemist keemiliste vedelike või muude spetsiifiliste materjalidega. Meie kohandatud lahendused tagavad ohutu ja tõhusa pumpamise igas olukorras. Lisaks meie mitmekülgsetele pumpadele ja süsteemidele pakume ka seadmete renditeenust. Meie tipptasemel seadmed on saadaval teie projekti spetsiifiliste vajaduste rahuldamiseks.

Kui otsite usaldusväärset partnerit pumpade, kuivendus- ja reservuaari puhastamislahenduste ning seadmete rendi osas, siis UPRENT on teie valik. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meie pädevatel spetsialistidel leida teile parim ja kõige efektiivsem lahendus teie projektide jaoks. Oleme siin, et muuta teie töö lihtsamaks ja tõhusamaks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

RENTA PUMPS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres K.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine! UPRENT on usaldusväärne partner igas olukorras.

- Marko U.

Põhjalikud ja kvaliteetsed lahendused. UPRENTi meeskond on tõeliselt professionaalne!

- Laura P-

Tõhusad ja usaldusväärsed lahendused igale olukorrale. Suurepärane kogemus UPRENTiga!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

UPRENT OÜ tegevusaruanne 2022

UPRENT OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 7. aprillil 2014. aastal. Selle peamine tegevusala on liiva pumpamine karjääridest. Lisaks sellele pakub ettevõte ka seadmete rentimise teenust, keskendudes peamiselt pumpadele, pumbasüsteemidele ja tugisüsteemidele. Need seadmed on mõeldud ehitus-, kaevandus- ja tööstusettevõtetele.2023. aastal on UPRENT OÜ-l plaanis leida uusi rakendusi oma renditehnikale. See tähendab, et nad otsivad võimalusi laiendada oma potentsiaalsete klientide ringi. Ettevõte jätkab liiva pumpamisteenuse osutamist ja on valmis suurendama oma mahtusid vastavalt

Dropdown

kõik artiklid

Põhjavee ohjamine

UPRENTi pakutavatel kuivendamislahendustel on järgmised eelised: Põhjavee taseme kindlakstegemine ja jälgimine (mõõtmised kindlal ajal) Vooluhulga ja
ssb.ee
UPRENTi pakutavatel kuivendamislahendustel on järgmised eelised: Põhjavee taseme kindlakstegemine ja jälgimine (mõõtmised kindlal ajal) Vooluhulga ja keemilise koostise mõõtmised 24/7 järelevalve ja ülesande täitmine Väljatõmmatud põhjavee ära juhtimine suurel kaugusel ja selle tühjendamine kõrvalasuvate territooriumide pinnasesse Põhjavee puhastamine (tahked osakesed, keemilised elemendid ja nafta) Geoloogilised ja hüdrogeoloogilised mõõtmised Pärast kõige sobivamate seadmete valimist ja projekti juhtimiskava väljatöötamist on väga oluline valida õige tehnoloogia,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.