Rohkema info nägemiseks:

NORDIC AUTOMATION SYSTEMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6852; jälgijaid - 21. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIC AUTOMATION SYSTEMS kohta arvamuslugu!"

NORDIC AUTOMATION SYSTEMS OÜ hetkeolukord

Juba 6852 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

NORDIC AUTOMATION SYSTEMS OÜ kontaktid

NORDIC AUTOMATION SYSTEMS OÜ: kas veab välja?

Ettevõtte idee on väga paeluv ja paljutõotav, nimelt loob NORDIC AUTOMATION SYSTEMS OÜ kaugmõõtmislahendusi. Täna on aga ettevõtte maksuvõlg juba suurem eelmise aasta käibest. Kas firma veab veel välja? Asutatud: 2014. aastal Töötajate arv: 44 inimest Juhid: Kuldar Loime , Viljo Veesaar , Leonid Bortnikov Maksuvõlg: 101 777 eurot Käive 2017. aastal: 83 962 eurot Käive 2018. aasta I kvartalis: 58 838 eurot Kui terve see aasta läheb samasuguses tempos, nagu I kvartal, siis on NORDIC AUTOMATION SYSTEMS OÜ-l veel lootust. Muidu tundub tulevik ikka väga

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.