Rohkema info nägemiseks:

RENTEKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut ehitusteenuseid, sealhulgas ehitustehnika renti, kaeve- ja pinnasetöid, puistematerjalide müüki, välistorustike ehitust ning konteinerite vedu ja utiliseerimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

RENTEKS OÜ on usaldusväärne partner ehitustöödeks ja kinnisvaraarenduseks, pakkudes mitmekülgset ehitustehnika renti ja erinevaid teenuseid kogu Eestis. Meie ettevõte on spetsialiseerunud ehitustehnika rentimisele, kaeve- ja pinnasetöödele, puistematerjalide müügile, veoteenustele multilift tüüpi veokitega ning välistorustike ehitusele.

RENTEKS OÜ pakub mitmeid ehitustehnika rentimise võimalusi, mis võimaldavad lahendada erinevaid tööülesandeid. Meie masinapark hõlmab ekskavaatoreid, roomikekskavaatoreid, roomiklaadureid, rataslaadureid ja multilift tüüpi veokeid. Kõik meie masinad on kõrge kvaliteediga ning varustatud vajaliku tehnoloogiaga, mis tagab kiire ja tõhusa töö teostamise.

Lisaks ehitustehnika rentimisele pakume ka mitmeid teisi teenuseid, sealhulgas kaeve- ja pinnasetöid, puistematerjalide müüki, veoteenuseid, välistorustike ehitust ning konteinerite vedu ja utiliseerimist. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes tagavad, et iga projekt viiakse ellu kõrgeima kvaliteediga ning vastavalt kliendi vajadustele ja ootustele.

RENTEKS OÜ on tuntud oma klientidele suunatud lähenemisviisi poolest. Meie eesmärk on tagada iga kliendi rahulolu, pakkudes mitte ainult tipptasemel tehnikat, vaid ka kiiret ja professionaalset teenindust. Oleme valmis töötama klientidega koostöös, kuulates nende vajadusi ja soove ning leides parimaid lahendusi iga projekti jaoks.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset partnerit oma ehitusprojektideks, ärge kartke võtta ühendust RENTEKS OÜ-ga. Meie meeskond on valmis pakkuma teile kvaliteetseid ehitusteenuseid ja parimat ehitustehnika rentimise võimalust. Helistage meile juba täna ning laske meil aidata teil oma ideed realiseerida ja projekte edukalt ellu viia!

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

RENTEKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri S.

Väga professionaalne meeskond, kes teeb suurepärast tööd. Soovitan kindlasti!

- Martin V.

Korralik tehnika ja kiired lahendused. Minu projekt sujus suurepäraselt tänu neile!

- Mari T.

Mul on olnud mitmeid positiivseid kogemusi RENTEKS OÜ-ga. Nende meeskond on alati professionaalne ja sõbralik.

RENTEKS OÜ tegevusaruanne 2022

Renteks OÜ on ettevõte, mille põhitegevusala on mulla ja kaevetööde teostamine. Selle eesmärgi saavutamiseks on ettevõte investeerinud mitmesugustesse masinatesse, seadmetesse ja sõidukitesse, mida on soetatud liisingu teel. Nende hulka kuuluvad näiteks roomikekskavaator, kopp, veoauto ja paljud teised vajalikud seadmed, mis aitavad tagada ettevõtte tegevuse sujuvuse ja efektiivsuse.2022. aasta lõpu seisuga oli Renteks OÜ-s tööl kolm inimest. Vaatamata sellele, et ettevõtte meeskond on suhteliselt väike, on nad suutnud genereerida märkimisväärse käibe. Nimelt oli ettevõtte majandustegevusest

Dropdown

kõik artiklid

Välistorustike ehitus: Sinu kodu veetlev veevarustus algab siit!

Sinu kodu veesüsteem peaks olema nagu hea sõber: usaldusväärne, hoolitsev ja valmis sind alati toetama. RENTEKS OÜ mõistab, kui oluline on tagada teie kodu veet
ssb.ee
Sinu kodu veesüsteem peaks olema nagu hea sõber: usaldusväärne, hoolitsev ja valmis sind alati toetama. RENTEKS OÜ mõistab, kui oluline on tagada teie kodu veetlev ja püsiv veevarustus ning me oleme siin, et muuta teie unistused reaalsuseks. Meie professionaalne välistorustike ehitusteenus on loodud selleks, et pakkuda teile veetavat veevarustust, mis vastab kõrgeimatele standarditele. Meie meeskond koosneb kogenud torulukkseppadest ja inseneridest, kes on spetsialiseerunud vastupidavate ja tõhusate välistorustike loomisele. Olgu teie kodu suur või väike, me mõistame, et iga kliendi vajadused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.