Rohkema info nägemiseks:

ECOLIGHT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 988; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ECOLIGHT OÜ kohta arvamuslugu!"

ECOLIGHT OÜ hetkeolukord

Juba 988 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ecolight OÜ asutati 5. mail 2014. aastal.

Ettevõtte põhitegevusala on energiasäästlike ja kaasaegsete valgustus projektide arendus, valgustuse projekteerimine ning valgustite ja valgustuse juhtimisseadmete projektimüük, tarnimine ja häälestamine.

Meie klientideks ja partneriteks on reeglina ehituse peatöövõtjad, elektritööde alltöövõtjad või käidufirmad, aga ka arendajad ning tellijad.

Ecolight OÜ kasutab enda projektide arendamisel peamiselt LED-tehnoloogial põhinevaid valgusteid ning meie mõtestatud eesmärk on pakkuda Kesk- või Lääne-Euroopa kvaliteeti, Ida-Euroopa hinnataseme juures, see loogika tähendab, et valgustid peavad koosnema tipp-tootjate komponentidest (Cree, Philips,

Osram, Helvar, Tridonic jne), kuid valgustid võivad olla kokkupandud Ida-Euroopas (Poolas), tingimusel, et tehas annab neile kaasa samasugused garantiitingimused nagu on Lääne-Euroopas kohased (ehk vähemalt 5a tehase garantii). Vaid kliendi soovide kohaselt on võimalik neid tingimusi alandada.

Ettevõtte plaanib jätkata 2023. aastal senist kirjeldatud tegevust ning laiendada kliendibaasi. Samas soovitakse aina rohkem suunata fookust rohkem lisandväärtust ning oskusteavet eeldatavate projektide arendusse ning selliste klientide leidmisse, kes vajaks ja väärtustaks nutikaid ning kaasaegsemaid lahendusi. Eesmärgiks on nii eristuta aina rohkem suurtest elektritarvete kettidest, kes konkureerivad samuti valgustite turul, kuid ei ole huvitatud projektidega kogu eluahela tsüklis (eelkõige arenduses süvitsi) kaasas käima. Mõningad näited kaasaegsetest ja nutikastest lahendustest on inimese põhine valgustus büroodes, koolimajades või avalikes hoonetes, kus valgustid tunnevad ära ja töötavad vaid inimese kohal olekul ning kus valgustid oskavad hoida konstantset valgustuse taset (dimmida) vastavalt välisele valgusele. Veel suurem edasiminek inimese põhises valgustuses on nn looduse päevase tooni matkimine (tunable white).

Ecolight OÜ fookuses kliendid kes ei ole huvitatud vaid valgustite ühekordsest hankimisest parima hinnaga, vaid mõistavad valgustuse kogu eluahela teenuse tähtsust ja eeliseid – kontseptsioon ja selle välja töötamine, konsultatsioon ja abi valimisel, valgusarvutused, valgustite tellimine ja tarne, valgustite paigaldus ja häälestamine, valgustite hooldus ja garantiitööd jne. Tänaseks on Ecolight OÜ-l juba mõned püsikliendid, kes lähtuvad valgustuse kui teenuse hankimisest ning oleme avatud uutele sellistele klientidele.

ECOLIGHT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.