Rohkema info nägemiseks:

GLOBALREADER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme reaalajas andmetel põhinevate nutikate tootmislahenduste pakkumisega, aidates klientidel vähendada masinate seisakuid ja suurendada tootmisvõimsust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas suurendada oma ettevõtte tootmisvõimsust ja säästa samal ajal aega ning raha? GlobalReader OÜ on siin, et pakkuda teile just seda võimalust, tuues teieni reaalaja andmetel põhinevad nutikad tootmislahendused. Meie eesmärgiks on aidata klientidel vähendada masinate seisakuid ning suurendada tootmismasinate kättesaadavust vähemalt 30%, kasutades selleks täiustatud tarkvara ja riistvara lahendusi.

Reaalaja andmete jälgimine on muutunud tootmissektoris ülioluliseks ja sellest võib sõltuda teie ettevõtte konkurentsivõime turul. GlobalReader pakub teile võimalust saada ülevaade oma tootmisvõimsusest ning võimaldab teil jälgida tehase toimimist reaalajas. See omakorda võimaldab teil võtta kiireid ja teadlikke otsuseid, mis suurendavad teie tootmisprotsessi efektiivsust ning aitavad teil saavutada suuremat kasumlikkust.

Meie meeskond koosneb inseneridest, strateegidest ja loovatest probleemilahendajatest, kes on pühendunud sellele, et teie ettevõte saaks kasu meie lahendustest. Oleme valmis tegema positiivset mõju nii teie ettevõttele kui ka ümbritsevale maailmale.

Kui olete huvitatud sellest, kuidas GlobalReader OÜ saab aidata teie ettevõttel saavutada suuremat tootlikkust ja kasumlikkust, siis võtke meiega julgesti ühendust. Oleme valmis teiega kohtuma ja arutama, kuidas meie nutikad tootmislahendused saavad teie ettevõtte kasuks töötada.

Ärge jätke kasutamata võimalust parandada oma tootmisprotsesse ja suurendada oma ettevõtte efektiivsust - GlobalReader OÜ on siin, et teid aidata!

Võta meiega ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

info@globalreader.eu
+372 55 83 179

GLOBALREADER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura S.

GlobalReader OÜ lahendused on revolutsioonilised! Meie masinate seisakud on vähenenud ja tootlikkus on tõusnud märkimisväärselt.

- Kaspar P.

Suurepärane meeskond ja tõhusad lahendused. GlobalReader OÜ aitab meil igapäevaselt paremaid tootmisotsuseid teha.

- Martin T.

GlobalReader OÜ lahendused on muutnud meie tootmisprotsessi palju läbipaistvamaks ja tõhusamaks. Soovitan neid kindlasti teistele ettevõtetele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GLOBALREADER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ GlobalReader on innovatiivne ettevõte, mis asutati mais 2014. Selle peamine eesmärk on pakkuda analüüsi ja monitooringu lahendusi tootmisvaldkonnas. Ettevõte on loonud unikaalse SaaS (Solution-as-a-Service) lahenduse, mis koosneb riistvara ja tarkvara kooslusest, mis on suunatud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKE-dele).2022. aasta oli ettevõtte jaoks märkimisväärne, kuna müügitulu kasvas 21% võrreldes 2021. aastaga. Müük välisturgudele, sealhulgas Euroopa ja kolmandate riikide turgudele, moodustas kokku 47% müügikäibest. Eesti turu käive kasvas aasta lõikes 21% ja

Dropdown

kõik artiklid

Jälgimine kõrgemas mõõtkavas- kuidas targad tootmislahendused muudavad ettevõtteid konkurentsivõimelisemaks?

Tänapäeva kiiresti muutuvas ärimaailmas on ettevõtetel üha suurem surve olla mitte ainult tootlikumad, vaid ka konkurentsivõimelisemad. Üks viis, kuidas saavuta
ssb.ee
Tänapäeva kiiresti muutuvas ärimaailmas on ettevõtetel üha suurem surve olla mitte ainult tootlikumad, vaid ka konkurentsivõimelisemad. Üks viis, kuidas saavutada selles valdkonnas edu, on investeerida tarkadesse tootmislahendustesse, mis võimaldavad jälgida tootmisprotsesse kõrgemas mõõtkavas. GlobalReader OÜ poolt pakutavad tarkad tootmislahendused avavad ettevõtetele uusi võimalusi, võimaldades neil saavutada suuremat konkurentsieelis turul. Kaasaegsed tootmisettevõtted genereerivad tohutul hulgal andmeid iga päev. Kuid suur hulk andmeid ei ole iseenesest piisav - oluline on suuta neid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.