Rohkema info nägemiseks:

VUNK EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehitustöödega alates vundamendist kuni katuse tipuni, pakkudes kvaliteetseid ja täpseid lahendusi vastavalt klientide vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ehitustööde maailmas on täpsus ja kvaliteet võtmesõnad, mis määravad iga projekti edu. Meie, VUNK EHITUS OÜ, oleme pühendunud teostama mitmekülgseid üldehitustöid vundamendist katuseni, olles spetsialiseerunud fassaadi-, katuse- ja betoonitöödele. Meie ettevõte ei ole lihtsalt ehitusettevõte; me oleme meeskond, kellele on südamelähedane igas projektis saavutada täiuslikkus ja klientide rahulolu.

Meie meeskond on eksperdid fassaaditöödes, olgu tegemist renoveerimise, soojustamise või viimistlusega. Loome vastupidavaid ja visuaalselt kauneid fassaade, mis muudavad teie hoone pilkupüüdvaks.

Katuse ehitamine või renoveerimine nõuab professionaalset lähenemist ja kogemust. Me tagame, et teie katus oleks vastupidav, veekindel ja vastaks kõrgeimatele standarditele.

Betoon on ehituse alustala ja meie spetsialistid teavad, kuidas seda kõige efektiivsemalt kasutada. Teostame betoonitöid, mis tagavad teie hoone vastupidavuse ja stabiilsuse.

Meie töösse suhtume suure põnevusega ja oleme alati valmis leidma kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele. Me ei tee lihtsalt ehitustöid, me loome kodu, kontori või tööstushoone, mis peegeldab teie visiooni ja maitset. Me hindame täpsust igas detailis ja tagame, et iga projekt oleks lõpuni viidud täiuslikkuseni.

Külastage meie veebilehte ja tutvuge meie tehtud tööde galeriiga. Seal saate näha meie oskuste tipptaset ja klientide rahulolu, mis on meie parimaks tunnustuseks. Oleme uhked igast projektist, mille oleme ellu viinud, ja jagame meeleldi neid hetki teiega.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie unistused ellu viia, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Meie kogenud meeskond on valmis kuulama teie ideid ja soove ning pakkuma teile parimat võimalikku lahendust. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet, ja me oleme siin, et muuta teie ehitusprotsess sujuvaks ja stressivabaks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

VUNK EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Suurepärane töö! Meie maja fassaad on nüüd täiuslik. Aitäh, VUNK EHITUS OÜ!

- Mart B.

Kiired ja professionaalsed katusemeistrid. Tulemus ületas ootused!

- Roomet S.

Betoonitööd olid täiuslikud. Väga kogenud meeskond. Soovitan soojalt!

VUNK EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Vunk Ehitus OÜ, mis alustas oma tegevust 2014. aasta maikuus Hydrographics OÜ nime all, on tõusnud üheks tunnustatud ehitus- ja remonditööde ettevõtteks Eestis. Alates selle asutamisest on ettevõte läbinud mitmeid muutusi, sealhulgas nime muudatus, mis toimus 2015. aasta suvel. Sellest hoolimata on ettevõtte põhitegevusala jäänud samaks - ehitus- ja remonditööd. Ettevõtte juhatus on 1-liikmeline, mis tähendab, et kõik otsused tehakse ühe inimese poolt. See on võimaldanud ettevõttel säilitada oma strateegilise suuna ja keskenduda oma põhitegevusele. Tasusid ei ole arvestatud, mis näitab

Dropdown

kõik artiklid

Mida kujutavad endas fassaaditööd?

Kodu on palju enamat kui lihtsalt ehitismaterjalidest kokku pandud struktuur. See on paik, kus süda rahulikult puhkab ja kus iga nurk peegeldab teie isikupära.
ssb.ee
Kodu on palju enamat kui lihtsalt ehitismaterjalidest kokku pandud struktuur. See on paik, kus süda rahulikult puhkab ja kus iga nurk peegeldab teie isikupära. Kodu on koht, kus loome mälestusi, jagame naeru ning tunneme end turvaliselt. Seetõttu on oluline, et teie kodu välisilme oleks sama unikaalne ja isikupärane nagu teie sisemine maailm. Just siin astub mängu meie professionaalne fassaaditööde meeskond. Meie fassaaditööd ei ole lihtsalt viimistluskiht seintel, vaid need on teie kodu nägu maailmale. Me mõistame, et fassaad on esimene asi, mida külalised näevad ja mis jääb meelde

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.