Rohkema info nägemiseks:

LEADPAU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme klaaslahenduste planeerimise, projekteerimise, tarne ja paigaldusega nii kontoritele kui ka kodudele, pakkudes ainulaadset ja praktilist disaini.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud sellele, et muuta iga interjöör eriliseks ja unikaalseks. Klaasikontor on koht, kus kirg klaasitöö vastu saab täiel määral väljenduda ning meie meeskond on valmis viima teie unistused reaalsuseks.

Klaasikontori meeskond on üles ehitatud kire ja pühendumuse ümber. Oleme kokku toonud oma ala parimad eksperdid, kes jagavad ühist kirge klaasikunsti vastu. Iga meie meeskonnaliige on oma valdkonnas kogenud ja loov ning me usume, et just see kirg ja oskusteave peegeldub meie töö tulemustes.

Klaasikontor keskendub personaalsetele klaaslahendustele, mis muudavad teie interjööri erakordseks. Olgu selleks kodu või kontor, oleme valmis looma unikaalseid klaaslahendusi, mis vastavad täpselt teie soovidele ja vajadustele. Meie eesmärk on pakkuda mitte ainult kaunist disaini, vaid ka praktilist ja hästi läbimõeldud lõpptulemust.

Klaasikontori tootevalik on dünaamiline ja pidevalt täiustuv. Oleme pühendunud uutele ideedele ja innovatsioonile, et tuua teieni klaaslahendused, mis on ajatu disaini ja tipptasemel tehnoloogia sümbioosiks. Kui olete otsimas midagi erilist ja unikaalset, siis Klaasikontor on õige koht, kust alustada.

Kokkuvõttes seisame meie, Klaasikontor, selle eest, et teie kodu või kontor saaksid unikaalseks väljenduseks teie maitsele ja stiilile. Meie meeskond on valmis teiega koostööd tegema, et viia teid parima tulemuseni kontseptsioonist lõpplahenduseni. Tule ja avasta meie laia tootevalikut ning laseme klaasil muuta teie maailma!

Võtke ühendust!

kontakt

LEADPAU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa S.

Klaasikontor muutis meie kontori unikaalseks ja stiilseks!

- Mari P.

Suurepärane koostöökogemus ja imeline tulemus!

- Priit T.

Nende klaaslahendused on innovatsioonile suunatud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LEADPAU OÜ tegevusaruanne 2022

Leadpau OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2. juunil 2014. aastal. Selle peamiseks tegevusalaks on klaasist lahenduste tootmine, müük ja paigaldus. Ettevõte on pühendunud kvaliteetsete klaaslahenduste pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Järgmise majandusaasta põhieesmärgiks on müügimahtude suurendamine ja tootegruppide arendamine. Ettevõte plaanib jätkata oma põhitegevusalal, pakkudes klientidele parimaid klaasist lahendusi. Lisaks on ettevõttel plaanis teha ettevalmistusi välisturgudele sisenemiseks, mis võimaldab neil laiendada oma tegevust ja suurendada oma turuosa.

Dropdown

kõik artiklid

Klaasist rõdu- ja trepipiirded - kaunis ja funktsionaalne lahendus

Klaasist rõdu- ja trepipiirded on kaasaegne ja funktsionaalne lahendus, mis muudavad ruumid valgusküllasemaks, avaramaks ja kaunimaks. Klaaspiirded on kasvav tr
ssb.ee
Klaasist rõdu- ja trepipiirded on kaasaegne ja funktsionaalne lahendus, mis muudavad ruumid valgusküllasemaks, avaramaks ja kaunimaks. Klaaspiirded on kasvav trend nii eramajades kui ka kortermajades ning nende populaarsus on järjest kasvanud tänu nende kaunile välimusele ja praktilistele omadustele. Klaaspiirded on saadaval erinevates stiilides ja suurustes, et sobituda erinevatesse ruumidesse ja interjööridesse. Klaasist piirded on saadaval nii klaaspaneelidest, mis on kinnitatud metallraamile, kui ka täisklaasist lahendustena, mis on kinnitatud spetsiaalsete klambritega. Klaaspaneelide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.