Rohkema info nägemiseks:

BITMARON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 172; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BITMARON OÜ kohta arvamuslugu!"

BITMARON OÜ hetkeolukord

Juba 172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Bitmaron tegeleb kinnisvara arenduse ja halduse eesmärgil.

Ettevõte omandas 2019 aastal kinnisvaraobjekt. 2019. majandusaasta alustati ettevõttele kuuluvale laohoone renoveerimisega ja uue hoone ehitusega. Nii, nagu kinnisvara soetamiseks, nii ka ehittustegevuseks andsid partnerid ettevõttele pikaajalist laenu, mille tagasimaksed hakkavad toimuma vastavalt ettevõtte võimalustele.

Tuleva, 2023.majandusaasta eesmärgiks on juba tehtud investeeringute tööle rakendamine ettevõttele kasumi tootmiseks ja me planeerime laohoone eest saadi renditulu.

Meie eesmärk on säilitada püsiv kasv, reageerides kiiresti turu muutustele. OÜ Bitmaron juhtkond usub, et vôtmesônaks järjest tiheneva konkurentsi tingimustes on efektiivsus. Seetôttu pöörame senisest suuremat tähelepanu rangele kulude kontrollile.

Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes osaühingu tegevuse jätkumisest. 2021 aastas juhtkonnaga sõlmitud kokkuleppe kohaselt on juhtkond valmis majandusraskuste korral osaühingu viivitamatult finantsiliselt toetama ja tegema lisainvesteeringuid osaühingu majandustegevuse jätkuvuse tagamiseks.

Nimetatud meetmeid kindlasti võimaldavad finantsolukorda nii muuta, kui ka panna tulukuse arenguteele.

Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

2022.a. töötas firmas 2 inimest ning palkade kogusumma oli 17045 euro.

BITMARON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.