Rohkema info nägemiseks:

TURBLISS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1806; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TURBLISS OÜ kohta arvamuslugu!"

TURBLISS OÜ hetkeolukord

Juba 1806 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Turbliss peamine tegevusvaldkond on kosmeetikatoodete tootmine ja müümine. OÜ Turbliss eristub teistest kosmeetika tootjatest selle poolest, et põhiliseks tooraineks maskide tootmisel on kodumaine balneoloogiline turvas ning rabavesi. Lisaks näo-, keha- ja jalamaskidele toodab ettevõte näoõlisid, kreeme, toonikuid, vistrikutooteid ning silmaümbruse geelpatju.

Alates 4. jaanuarist 2022 on Turbliss OÜ-l 1 omanik ja juhatuse liige. Seoses äritegevuse ilmselge stagnatsiooniga sai 2022. aasta suvel ja sügisel läbi viidud kaubamärgi täielik rebrändimine - uus pakend, logo ja disain.

Seoses majanduslangusega on langenud ka kosmeetikatoodete müüginumbrid. Kaubamärgi rebrändimine oli ettevõttele suur finantskoormus ja planeeritud käibekasv on 2023. aasta juuniks osutunud languseks. Tegevussuunda muutis planeeritud suurpartner Elkel OÜ ning veel mõne planeeritud partneri koostöövõimekus. Positiivse poole pealt alustati koostööd Tallinkiga ning jätkati vahepeal lõppenud koostööd Tallinn Design

House`iga. Läbirääkimised käivad mitmete välisturgudega, sh koostööpartneritega USAst ja Organic Estonia kaudu ka Korea edasimüüjatega.

Koostöös Sphagnum Botanicalsi ja Tallinna Ülikooliga on arendamisel turbašampoon ja -palsam,millega on soov turule tulla 2024. aasta jooksul.

Samuti on loodud uus parfüümi töötubade formaat ettevõtetele ja eraisikutele. Välja on arendatud 5 kosmeetikatoodet ja 1 parfüüm, mis ootavad turultulekuks soodsamat finantssituatsiooni. 2023.aasta eesmärk on hoida stabiilset müügikäivet, et kanda võlausaldajatele lubatud rahalised kohustused. Selle soodustamiseks on kulud viidud minimaalseks, sealhulgas kolitud tootmispinda ning ajutiselt lõpetatud ka töölepingud.

Eesmärk on tasuda müügituludest kõik kohustused 2025. aasta keskpaigaks ning taastada vähemalt 3 töökohta.

Itaalias käivad läbirääkimised uue distribuutoriga, kes on juba alustanud väikeses mahus private label toodete turustamist ning tehtud on eelkokkulepped tootearenduse teenuse pakkumiseks.

Olen seisukohal, et OÜ Turbliss on jätkusuutlik juhul, kui saavad tasutud võlad ning suurendatud turunduseelarvet müügikäibe või müügiprotsendist intressiga investeeringu arvelt. Selles osas on tööd alustatud. 2023. aasta eesmärgiks on hoida käivet, pidada läbirääkimisi ning valmistuda ka muude teenuste,sh tootearenduse pakkumiseks.

TURBLISS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.