Rohkema info nägemiseks:

TAMEO LIPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on lipumastide müük ja paigaldus, digi- ja siiditrükk ning lippude valmistamine ja müük.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus erksad värvid kohtuvad taevaga, kus kvaliteetne käsitöö kohtub rahvusliku uhkusega ja kus iga tuuleiil jutustab loo. TAMEO LIPP OÜ-s me ei valmista ja müü ainult lippe; me kudume teie identiteedi, teie brändi ja teie pärandi kangasse iga toote puhul, mida loome.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda lipumastide müügile ja paigaldusele, omandada digitaal- ja siiditrüki kunst ning täiustada lippude valmistamist ja müüki. Täna seisame me selle pühendumuse tunnistajana, pakkudes tootevalikut, mis räägib meie pühendumusest suurepärasusele.

Alates uhketest Eesti lippudest, mis lehvivad rahvusliku uhkusega, kuni kohandatud logolippudeni, mis kannavad teie ettevõtte lippu, iga meie toodetud lipp on meie kõikumatu kvaliteedi sümbol. Meie laualipud kaunistavad laudu elegantsiga, samal ajal kui meie riikide lipud ja käsilipud toovad maailma teie sõrmeotsteni.

Meie teenused ulatuvad kaugemale kui ainult lippude loomine. Pakume terviklikke lahendusi, sealhulgas lipumastide transport ja paigaldus, tagades, et teie uhkuse sümbolid oleksid alati parimas seisukorras. Eriliste sündmuste jaoks pakume lippude ja lipualuste renti, muutes teie üritused meeldejäävaks.

Kuid meie asjatundlikkus ei lõpe sellega. Me võtame omaks  ka kaasaegsed brändinguvajadused meie siiditrüki teenustega, võimaldades kvaliteetseid trükiseid erinevatel materjalidel. Meie digitrükk tekstiilile tagab, et teie sõnum on elav ja püsiv. Ja neile, kes otsivad isikupärasemat puudutust, lisavad meie tikkimise ja graveerimise teenused teie rõivastele keerukuse kihi.

TAMEO LIPP OÜ-s oleme me rohkem kui lihtsalt lipufirma. Oleme traditsioonide kandjad, teie ettevõtte identiteedi toetajad ja kvaliteedi meistrid. Kutsume teid uurima meie tootekataloogi ja leidma täiusliku väljenduse teie uhkusele ja professionaalsusele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

TAMEO LIPP OÜ kontaktid

TAMEO LIPP OÜ tegevusaruanne 2022

Tameo Lipp OÜ asutati 2014 aastal Tameo MT OÜ siidiosakonna baasil. Aktiivne majandustegevus algas 2014 aasta IV kvartalis. Esimese majandusaasta pikkuseks kujunes 18 kuud (10.07.2014-31.12.2015). Tameo Lipp OÜ on Lõuna-Eesti suurim lippude valmistaja. Kliendibaasis on ligi 600 tellijat. Põhitegevuseks on tekstiilile trükkimine (lippude valmistamine). Põhitegevusalaks on EMTAK kood 18129 järgi "Mujal liigitamata trükkimine,k.a. siidi trükk". Tameo Lipp OÜ 2022 aasta eesmärgiks oli müügimahtude kasv ja klientide kvaliteetne teenindus. Tulenevalt sõjategevuse mõjust Ukrainas tootis Tameo Lipp

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks ettevõttega investeerida kvaliteetsetesse logolippudesse

Lipud ei ole ainult identiteedi sümbolid, vaid ka võimsad turundusvahendid, mis edastavad brändi olemust. Ettevõtetele, valitsusasutustele, ürituste korraldajat
ssb.ee
Lipud ei ole ainult identiteedi sümbolid, vaid ka võimsad turundusvahendid, mis edastavad brändi olemust. Ettevõtetele, valitsusasutustele, ürituste korraldajatele ja patriootlikele isikutele võib lipu kvaliteet palju öelda nende väärtuste ja professionaalsuse kohta. Põhjus 1: Professionaalne imago ja brändi esindatus Kvaliteetsed lipud toimivad visuaalse sissejuhatusena teie ettevõttele, luues tugeva esmamulje. Hästi valmistatud lipp viitab pühendumusele tipptasemele ja detailidele tähelepanu pööramisele, mis on usalduse loomisel teie sihtrühmaga kriitilise tähtsusega. Järjepidev bränding

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.