Rohkema info nägemiseks:

EUROFASTENERS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1323; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EUROFASTENERS OÜ kohta arvamuslugu!"

EUROFASTENERS OÜ hetkeolukord

Juba 1323 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Eurofasteners OÜ on kinnitusvahendite ja komponentide maaletooja/hulgimüüja.

Kliendibaas koosneb eri tööstusalade klientidest. Enamus klientidest tegutseb elektroonika, peenmehaanika ja peenmehaanika montaaži alal.

Eurofasteners mitte ainult ei müü tooteid kliendile, vaid teeb ka eritellimusel erinevaid tooteid ning pakub laoriiuliteenuseid.

Tänu kvalifitseeritud personalile, headele ja kvaliteetsetele toodetele ja konkurentsvõimelisele hinnakujundusele ületas Eurofasteners OÜ eelmise majandusaasta eesmärgid Eestis.

Hetkel pakume tööd 12 töötajale.

2023. aasta eesmärgid on: - kõrgetasemeline tarnekindlus - kõrgetasemeline klientide rahulolu - 2-3 töötaja juurde palkamine

Aastaaruande kuupäeva järgselt müüs ettevõte kõik oma laos olevad kaubad samasse konsolideerimisgruppi kuuluvale ettevõttele kehtiva turuhinnaga. Aastast 2023 muutub ettevõtte ärimudel: kauba müümise asemel hakkab Eurofasteners OÜ osutama seotud ettevõtetele kauba käitlemisega seonduvaid teenuseid.

Jarno Kontia

CEO

Eurofasteners OÜ

EUROFASTENERS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.