Rohkema info nägemiseks:

VAHVLIKOHVIK OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2312; jälgijaid - 31. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VAHVLIKOHVIK OÜ kohta arvamuslugu!"

VAHVLIKOHVIK OÜ hetkeolukord

Juba 2312 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Kornelika Egers-Pisuke (10.01.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Vahvlikohvik OÜ on 2014. aastal asutatud pereettevõttena ja töötab sellisena tänaseni.

Ettevõte Vahvlikohvik OÜ tegutseb registreeritud kaubamärgi all Mrs Waffle. Mrs Waffle on algupäraselt Belgia vahvli kohvikute kett, mis tänaseks tegutseb ühe kohvikuga. Take-away stiilis kohvik pakub Belgia suhkruvahvleid koos erinevate lisanditega nii kaasa ostmiseks kui kohapeal tarbimiseks. Tooraine imporditakse Belgiast, tagamaks toote autentsust. Lisaks pakutakse ka erinevaid karastusjooke, jäätisekokteile ja mitmeid erinevaid kohapeal valmistatud kohvikokteile.

Lisatoodete sortiment on pidevalt uuenev, et täiendada põhitoodet.

2019. a teisest poolest on kohvikutes kasutusel Mrs Waffle’i bränditud Araabika kohvioad, mis 2020. a-l pandi müüki ka tarbijale. Lisaks on viimastel aastatel investeeritud uutesse kvaliteetsetesse kohvimasinatesse, mis võimaldavad oluliselt laiendada kohvimenüüd ning tõsta ka müüdava kohvi kvaliteeti.

2022. aastal jätkus senine majandustegevus, pannes rõhku eelnevate aastate kriisimõjudest taastumisele ning samuti keskenduti suurel määral ka energiakriisi ning inflatsiooni mõjudest tulenevatele väljakutsetele. Aasta esimestel kuudel mõjutasid olulisel määral kohviku tegevust ning käivet ka COVID-19 tõendi kontrollimisest tingitud piirangud, mis mõjutasid väga tugevalt külastajate arvu. Piirangute kadumisel oli koheselt märgata taas külastajate kasvu. Jätkusuutliku tegevuse jätkamiseks otsustati aasta teises pooles sulgeda Tartus Lõunakeskuses asuv kohvik ning tegevust jätkatakse Tallinnas asuva Ülemiste keskuse kohvikuga.

Uuenduse läbis ka kohviku menüü, püsimaks konkurentsis ning pakkumaks uudsust ja värskendust ka kohviku ilmele.

Ülemiste keskuses asuvale kohvikule oli 2022. aasta edukas, sest suudeti taastada koroonakriisi eelne käive ning külastatavus, mõnevõrra ka numbrid kasvasid, mis näitab ärimudeli toimivust. Edukat aastat tunnustab ka Ülemiste keskuse poolt välja antud koht ostukeskuse parima viie kaupluse seas, märkides, et tegemist on

Eesti ühe suurima ning edukaima ostukeskusega.

Jätkuvalt keerulistest viimastest majandusaastatest on suutnud kohvikukett edukalt säilitada oma püsikliendibaasi ning on suutnud seda ka mõnevõrra kasvatada. Samuti on endiselt edukas klientide poolt vastu võetud Mrs Waffle kaubamärgi all müüdava Belgia sügavkülmutatud vahvli taigna kaasamüük. Järgneval majandusaastal on plaanis jätkata senist majandustegevust ja keskenduda äritegevusega ühele kohvikule. Võimalusel on plaanis arendada ning uuendada juba olemasolevaid tooteid, et püsida konkurentsis. Samuti on ka endiselt plaanis värskendada kohviku pindasid, mahutamaks rohkem külastajaid. Jätkuvalt arendatakse ka püsikliendibaasi, luues ahvatlevaid pakkumisi ning kampaaniad.

VAHVLIKOHVIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.