Rohkema info nägemiseks:

BERRYMUSH OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2353; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BERRYMUSH OÜ kohta arvamuslugu!"

BERRYMUSH OÜ hetkeolukord

Juba 2353 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Berrymush OÜ alustas tegevust 04.08.2014. Ettevõtte põhitegevusala on aia- ja metsasaaduste väärindamine. Külmutatud marjad ja seened pakendatakse ning samuti valmistatakse metsasaadustest hoidiseid. Berrymushi poolt müüdavatest toodetest 60-70% on EE-ÖKO-03 sertifikaadiga. Ettevõtte eesmärk on pakkuda tarbijatele kvaliteetset ja puhast toitu. Hoidised on lihtsad ja puhtad ning ei sisalda keemilisi säilitus ja lisaaineid.

2021-2022 on olnud ettevõttele väga keeruline aeg. Kokkuostu hinnad on olnud väga kõrged seoses kuivade ja kuumade ilmadega. Lisaks tõusid aastal 2022 kõik sisendid märkimisväärselt ja eriti raskelt mõjutas just elektrihindade tõus, mis tekitas ettevõttele väga suure kahjumi.

2023.aastal on plaanis jätkata samade tegevusaladega.

BERRYMUSH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.