Rohkema info nägemiseks:

FUCHS LUBRICANTS ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 782; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FUCHS LUBRICANTS ESTONIA kohta arvamuslugu!"

FUCHS LUBRICANTS ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 782 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

FUCHS LUBRICANTS ESTONIA OÜ (varem Statoil Fuel & Retail Lubricants Estonia OÜ) registreeriti äriregistris 13. augustil 2014 numbri all 12703959. Ettevõtte põhitegevusala on määrdeainete ja keemiatoodete hulgimüük. Ettevõte müüb määrdeaineid ja õlitooteid peamiselt

Eesti ettevõtetele.

Fuchs Group arendab, toodab ja turustab kõrgkvaliteedilisi määrdeaineid ja nendega seotud tooteid praktiliselt kõikidele tööstusharudele ja kasutusvaldkondadele. Fuchs on maailma suurim sõltumatu määrdeainete tootja, kes tarnib suurepäraseid tooteid ja teenuseid paljudele erinevatele turusektoritele. Olulisemad turud müügitulude poolest on Lääne-Euroopa, Aasia ja

Põhja-Ameerika.

FUCHS Group tegutseb sotsiaalselt ja keskkonnateadlikult, täites seega oma erilist vastutust juhtiva sõltumatu määrdeainete tootjana. Jätkusuutlikkus kõigis aspektides on FUCHSi ettevõtte põhimõte. Lähtudes kohalikest, riiklikest ja rahvusvahelistest seadustest ning kooskõlas ÜRO globaalse kokkuleppe juhtpõhimõtetega, eeldab FUCHS oma tarnijatelt ja teenusepakkujatelt nende nõuete täitmist jälgima ja tagama. FUCHS-i tarnijate jätkusuutlikkuse standard kehtib kõikidele ettevõtetele, kes tarnivad kaupu mis tahes FUCHS-i ettevõttele üle maailma. FUCHS-i tarnijate jätkusuutlikkuse standardi oluline osa on tööstandardite järgimine, ärieetika ja vastavus, samuti keskkonna- ja ohutusnõuete järgimine.

Suurimaks eeliseks klientidele on Fuchsi teadmised ja kogemused määrdeainete väljatöötamisel mitmesuguste rakenduste jaoks. Tooteportfelli kuuluvad mootoriõlid, toidumäärdeained, põllumajandusõlid, metallitööstusvedelikud, määrded, hüdroõlid ja palju muud.

Ettevõte turustab määrdeaineid ja õlitooteid Eesti ettevõtetele erinevatest ärivaldkondadest nagu põllumajandus, metsandus, tööstus ja autotööstus.

Ettevõtte tegevus aruandeperioodil

Ettevõte müügitulu 2022. aastal oli 1 665 tuhat eurot ja oli 437 tuhat eurot ehk 35% suurem kui eelmsel aastal. Suurem käive aitas kaasa 2021 aastaga võrreldes kõrgema brutokasumlikkuse saavutamisele. Sellest tulenevalt teenis ettevõte 2022. aastal puhaskasumit 61.6 tuhat eurot.

Finantsseisund ettevõttel on stabiilne. Tegevust finantseeritakse nii omakapitalist kui ka seotud osapoolte laenudest.

Ettevõtte edasine areng

Fuchs Lubricants Estonia OÜ 2023 majandusaasta esmärgiks on jätkuvalt pakkuda oma klientidele parimat teenindust ja kvaliteetseid tooteid konkurentsivõimelise hinnaga. Keskendutakse nišitooteid kasutavatele ettevõtetele.

Kui ebakindlus Covid-19 pandeemia edasise kulgemise ja selle mõju osas majandusele on 2023.

aasta alguses märgatavalt vähenenud ja muutumas vähem aktuaalseks, siis Venemaa sissetungi

Ukrainasse ja lääneriikide poolt Venemaale kehtestatud sanktsioonidega seotud makromajanduslikud riskid jätkuvad kahjuks.

Kuigi Seltsil puuduvad ärisuhted Venemaa või Valgevene ettevõtetega, tekitab tuleviku olukorra ettearvamatus ebakindlust riigi majanduse arengus ja seeläbi ka ettevõtte tegevuses. Ettevõtte juhtkond jälgib olukorda pidevalt ning on valmis vajalikke otsuseid vastu võtma ja ellu viima 31. Märts 2023

Digitaalselt allkirjastatud _____________________

Vidas Gecys

Juhatuse liige

FUCHS LUBRICANTS ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.