Rohkema info nägemiseks:

INVESTLY TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv ettevõte, mis pakub kiiret ja usaldusväärset müügiarvete faktooringut, tagades ettevõtetele piisava likviidsuse ja suurendades käivet.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas tagada oma ettevõttele piisav likviidsus ja planeerida rahavoogusid ilma pika arvete ootamise vaevata? Investly faktooring on lahendus, mis toob su ettevõttele suurema käibe, paremad tingimused koostööpartneritega ja täieliku muretu toimimise.

Meie klientide rahulolu on meie prioriteet number üks. Ära oota arveid tasumist – meie abil saad raha kätte kohe pärast arve väljastamist. Pakume sulle kiiret, paindlikku ja usaldusväärset teenust, mille aluseks on suurepärane kliendisuhtlus.

Kas soovid oma ettevõtte käivet suurendada? Investly faktooring aitab sul täita ja vastu võtta uusi tellimusi, kuna sul on alati piisavalt käibevahendeid saadaval.

Investly faktooring võimaldab sul pakkuda oma ostjatele paremaid maksetingimusi ja saada allahindlust kiirema tasumise eest oma tarnijatele. See loob su ettevõttele konkurentsieelise ja parandab sinu suhteid koostööpartneritega.

Kas soovid, et su ettevõte oleks alati stabiilne ja muretu? Investly faktooring tagab sulle piisavad käibevahendid, mis võimaldavad su ettevõttel sujuvalt toimida. Ära muretse enam rahavoogude pärast – meiega on sul alati vajalikud ressursid käepärast.

 Sinu klient peab olema kauba või teenuse kätte saanud. Saada arve Investlyle, lisades makserekvisiidid ja loovutusteate. Arve väljastajaks jääb sinu ettevõte. Kontrollime arve õigsust ja rahastame selle seejärel. Maksetähtpäeva saabudes tasub sinu klient arve Investlyle. Raha jõuab sinu kontole vaid 24 tunni jooksul.

Kui soovid oma ettevõtte rahavoogusid parandada, võta meiega ühendust juba täna. Investly faktooring pakub sulle kiirust, paindlikkust ja parimat klienditeenindust.

Võta ühendust ja leiame sinu ettevõttele parima rahastamislahenduse!

KONTAKT

INVESTLY TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martti S.

Nüüd saame täita tellimusi kiiremini ja pakkuda oma klientidele paremaid maksetingimusi. Tahan tänada Investly meeskonda suurepärase klienditeeninduse eest!

- Laura M.

Soovitan Investly faktooringut kõigile ettevõtjatele, kes soovivad oma äri kasvatada ilma finantsiliste piiranguteta.

- Anna P.

Nende paindlikkus ja kiirus on võrratud. Saan alati arvetele kiirelt vastuse ning raha jõuab meie kontole uskumatult kiiresti.

INVESTLY TECHNOLOGIES OÜ tegevusaruanne 2022

Investly Technologies OÜ on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud faktooringu vahendamise teenuse pakkumisele. See teenus on saadaval läbi nende internetipõhise platvormi, mis on loodud selleks, et muuta faktooringu protsess lihtsamaks ja tõhusamaks. Platvormi kasutades saavad ettevõtted kiiresti ja hõlpsasti müüa oma arveid, mis aitab neil parandada oma rahavoogu ja kasvatada oma äri. Investly Technologies OÜ kapitali suurus 31.12.2022 seisuga on 4400 eurot. See näitab, et ettevõte on stabiilne ja tal on piisavalt ressursse, et pakkuda oma klientidele kvaliteetseid

Dropdown

kõik artiklid

Faktooringuvajadus kasvab majanduse taastudes

Faktooringunõudlus näitab taastumise märke - seda nii üleüldises pildis kui ka eriti Investly platvormil. Jaanuar oli kogu Eesti üleriiklikule faktooringukäibel
ssb.ee
Faktooringunõudlus näitab taastumise märke - seda nii üleüldises pildis kui ka eriti Investly platvormil. Jaanuar oli kogu Eesti üleriiklikule faktooringukäibele nõrk kuu, ent juba veebruari ja märtsi üleriiklik 2.4% suurune faktooringukäibe kasv näitab faktooringuvajaduse tõusu. Enamgi, aprillis kerkis üleriiklik faktooringukäive esimest korda alates koroonakriisi algusest kriisieelse mahu juurde.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.