Rohkema info nägemiseks:

DREAMBOX GAMES OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3087; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DREAMBOX GAMES OÜ kohta arvamuslugu!"

DREAMBOX GAMES OÜ hetkeolukord

Juba 3087 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Dreambox Games OÜ põhitegevuseks on kaughasartmängude ehk online õnnemängude pakkumine Eestis, Rootsis ja Taanis ning spordiennustuse (totalisaator) pakkumine Eestis. Ettevõte kasutab brändi nime CHANZ ja domeeni www.chanz.com. 2022. aasta müügitulu kahanes võrreldes 2021. aastaga.

Müügitulu suuruseks kujunes 5,35 mln eurot, mis on -5,4% vähem kui 2021.

aastal. Hoolimata vähenenud müügitulule lõpetas ettevõte majandusaasta kasumiga. Aruandeaasta puhaskasum oli 9 tuh eurot. Sarnaselt eelnevatele aastatele jätkatakse seniste turgude müügitulu suurendamise ja kogukulude vähendamisega. Vastavalt kasvutempole on plaanis palgata juurde ka personali.

Sarnaselt varasematele aastale jätkati ka lõppenud majandusaastal investeeringuid valdavalt immateriaalsetesse põhivaradesse. Immateriaalsetest põhivaradest suurema osa moodustas kapitaliseeritud väljaminekud teenuste pakkumiseks vajalike IT-süsteemide arendamiseks. 2023. aastal jätkatakse investeerimist IT-süsteemidesse, millega tugevdatakse ettevõtte konkurentsieeliseid.

2022. aasta jooksul jätkati strateegilise vastutustundliku mängimise projektiga, mis muudab hasartmängu tarbimise kliendi jaoks läbipaistvaks ja paremini kontrollitavaks. See aitab vähendada probleemset hasartmängu ning sellega kaasnevaid negatiivseid mõjusid.

Meie piirkonna majandust on nii laiemalt kui kitsamalt tugevasti mõjutanud

Ukrainas käiv sõda. Osaliselt sellest tingituna ning ka teiste faktorite koosmõjul on riigis kõrge inflatsioon, mis on klientide rahakotile negatiivse mõjuga. Lisaks pidi ettevõte taanduma Soome turult, kus 2021. aasta lõpus hakkas kehtima seaduse muudatus, millega keelustati turundustegevus Soome klientidele. Samuti on Eesti turul kasvanud konkurents lisandunud kasiino operaatorite näol. Kõikide asjaolude koosmõjul oli 2022. aasta madalama tulubaasiga võrreldes planeerituga, mis peegeldus otseselt väiksemas kasumis. Samas on ettevõtte hinnangul uute turutingimustega kohanemine olnud kiire ning on tehtud vajalikud muudatused kuludes ja tulude prognoosides.

Eeloleva 2023. aasta puhul on ettevõtte jaoks oluline roll Rootsi turu kasumlikkus ning sellest tingitud Rootsi hasartmängulitsentsi uuendamine. Uute turgude osas ei ole majandusaasta alguses näha sellist litsentseeritud turgu, kuhu sooviksime siseneda uue pakkujana. Peamiseks eesmärgiks on tulla välja majanduse langusest ning kindlustada turupositsioon Eestis. Strateegiliste projektide osas on ees ettevõtte restruktureerimine, mis lisab võimalusi teistel tegevusaladel.

DREAMBOX GAMES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.