Rohkema info nägemiseks:

KATUSTE REMONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme katuse remondi, ehituse ning üldiste ehitusteenustega, pakkudes kvaliteetseid lahendusi ja turvalisust koduomanikele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KATUSTE REMONT OÜ mõistab, et katus pole lihtsalt osa teie kodust; see on kaitsja, mis kaitseb teid elementide eest, tagades rahuliku ja sooja elukeskkonna. Pühendudes tipptasemele ja keskendudes usaldusväärsusele, oleme pühendunud katuse renoveerimise ja ehituse kunstile, pakkudes lekkiva katuse tavapärastele muredele professionaalseid ja püsivaid lahendusi.

Meie teenused hõlmavad kõiki katusega seotud vajadusi, alates põhjalikest ülevaatustest kuni vedelplast lahendusteni tihendamiseks, tagades, et teie kodu püsib kuiv ja turvaline. Olgu tegemist viilkatuse või lamekatusega, meie oskuslik meeskond on valmis paigaldama, parandama ja hooldama katuseid suurima täpsusega. Oleme oma töö üle uhked, kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga materjale, et pakkuda katust, mis peab vastu ajale.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe katuseharjal. Pakume laia valikut üldisi ehitusteenuseid, alates puitkarkassmajade püstitamisest kuni interjööri viimistluse peenteni. Meie pühendumus teie kodu terviklikkusele laieneb kaunite, vastupidavate terrasside loomisele ja kui talv saabub, tagavad meie lume eemaldamise teenused, et teie katus ja drenaažisüsteemid ei jääks lume ja jää raskuse all koormatuks.

KATUSTE REMONT OÜ palkamisega ei saa te lihtsalt töövõtjat; te saate partneriks meeskonna professionaalidega, kes on teie kodu ohutusest ja mugavusest sama huvitatud kui teie. Kutsume teid uurima meie teenuste valikut ja avastama, kuidas me saame teie katuse- ja ehitusprojektid muuta kvaliteedi ja meisterlikkuse tunnistuseks.

Võtke meiega ühendust täna numbril +372 5836 1641 või info@katusteremont.ee, et küsida hinnapakkumist ja astuda esimene samm püsiva lahenduse suunas teie kodule.

Kontakt

KATUSTE REMONT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Väga rahulik kogemus, katuse remontimine oli kiire ja professionaalne.

- Kati P.

Suurepärane teenindus ja tulemus ületas ootusi, soovitan soojalt!

- Priit A.

Töö tehti kiirelt ja korrektselt, meie katusega probleeme enam ei ole.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised märgid näitavad, et teie katus vajab viivitamatut tähelepanu?

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie katuse seisukorra mõistmine oluline teie vara ohutuse, mugavuse ja pikaealisuse säilitamiseks. Katuseprobleemid võivad kiiresti süveneda, eriti rasketes ilmastikutingimustes, mistõttu on hädavajalik ära tunda märgid, et teie katus vajab viivitamatut tähelepanu. Siin on viis kriitilist näitajat, mis viitavad sellele, et teie katus võib vajada professionaalseid teenuseid. Nähtav kahjustus katusele Katusesindlid on teie katuse esimene kaitsejoon elementide vastu. Kui märkate puuduvaid, mõranenud või katkisi katusesindleid, on see selge märk,

Dropdown

kõik artiklid

Millised on vedelplasti eelised katuste tihendamisel?

Katuste tihendamine on kriitilise tähtsusega komponent igas hoone hoolduses ja pikaealisuses. Vedelplasti tehnoloogiate tulekuga on tööstus näinud olulist muutu
ssb.ee
Katuste tihendamine on kriitilise tähtsusega komponent igas hoone hoolduses ja pikaealisuses. Vedelplasti tehnoloogiate tulekuga on tööstus näinud olulist muutust materjalides ja meetodites, mida kasutatakse katuste süsteemide kaitsmiseks ja säilitamiseks. Vedelplast, tuntud ka kui vedelkatus, pakub õmblusteta, vastupidavat ja paindlikku katet, mis võib pikendada katuse eluiga aastate võrra. Üleolev ilmastikukindlus Vedelplasti katusekatted on disainitud vastu pidama äärmuslikele ilmastikutingimustele, alates kõrvetavast kuumusest kuni külmumistemperatuurideni. See vastupidavus teeb sellest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.