Rohkema info nägemiseks:

POCOPAY AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kogu Euroopas mobiilipõhist makseteenust, võimaldades kasutajatel lihtsalt ja emotsionaalselt hallata igapäevaseid rahatoiminguid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pocopay on uuenduslik mobiilirakendus, mis pakub kasutajatele kogu Euroopas kiiret ja mugavat juurdepääsu igapäevastele makseteenustele. Meie eesmärk on tuua igapäeva rahaasjadesse uus hingamine, ühendades traditsioonilise maksekonto mugavuse ja uusimate digitaalsete võimalustega.

Pocopay PowerAccount on tasuta arvelduskonto, mille avamine on kiire ja lihtne - vaid mõne minutiga saad luua konto otse oma mobiilirakendusest. Meie teenus on suunatud klientidele vanuses üle 18 aasta, kes on Eesti elanikud.

Mida saad teha meie rakendusega?

  • Haldamine Poco mulli abil: Meie unikaalne Poco mull võimaldab sul hõlpsasti hallata igapäevaseid rahatoiminguid. Saad kiiresti ja mugavalt teha makseid, esitada rahasoove ja säästa raha.

  • Kaardihaldus: Pocopay rakenduse kaudu saad mugavalt hallata oma kaarti, tagades kiire ja turvalise juurdepääsu igapäevasele tehingutele.

  • Turvaline kinnitus Touch ID abil: Rakenduse avamine ja tehingute kinnitamine on muudetud lihtsaks ja turvaliseks, kasutades Touch ID-d.

Ava Pocopay konto ka oma lapsele, andes neile võimaluse saada iseseisvaks rahaasjade haldamisel. Mobiiliäpi lihtsus muudab lapse jaoks rahaasjade mõistmise lihtsaks ja lõbusaks.

Lapsekonto eelised:

  • Kiire ja turvaline raha saatmine: saada oma lapsele raha vaid mõne sekundiga, olles samal ajal erinevates maailmanurkades.

  • Jälgimine otse rakendusest: kontrolli lapsekontol toimuvat otse oma Pocopay äpist. Näed, kuidas laps oma rahaasju juhib.

Meie 10-liikmeline meeskond on pühendunud igapäevaste rahatehingute muutmisele emotsionaalseks ja lihtsaks kogemuseks. Oleme loonud Pocopay PowerAccounti, et pakkuda sulle parimat võimalikku teenust.

Liitu Pocopayga ja muuda igapäeva rahaasjad nauditavaks kogemuseks. Võta meiega ühendust ja avasta, kuidas saame aidata sul muuta oma rahaasjade haldamise lihtsaks ja mugavaks.

UURI LISAKS

POCOPAY AS kontaktid

Mis eristab Pocopayd teistest turul olevatest makselahendustest?

Kaasaegne makselahenduste turg on kiirelt kasvav ning kasutajate ootused muutuvad järjest kõrgemaks. Pocopay on ettevõte, mis pakub mobiilipõhist makseteenust, eristudes konkurentidest. 1. Lihtsus ja emotsionaalne kogemus: Pocopay pakub kasutajatele mitte ainult makseteenust, vaid ka lihtsat ja emotsionaalset kogemust. Pocopay PowerAccount'i kasutamine on intuitiivne, võimaldades kasutajatel kiiresti ja lihtsalt hallata igapäevaseid rahatoiminguid. Poco mulli abil saab kõik oluline tehtud vaid mõne puudutusega - olgu selleks maksete tegemine, raha küsimine või säästmine. See loob kogemuse,

Dropdown

kõik artiklid

Pocopay deebetkaart - esimene omataoline Eestis!

Pocopay väljastab deebetkaarti, mis muudab igapäevased ostud imelihtsaks ja mugavaks kogemuseks. See pole mitte ainult kodumaiste, vaid ka välismaiste kauplust
ssb.ee
Pocopay väljastab deebetkaarti, mis muudab igapäevased ostud imelihtsaks ja mugavaks kogemuseks. See pole mitte ainult kodumaiste, vaid ka välismaiste kaupluste ja veebipoodide jaoks ideaalne makselahendus. Pocopay deebetkaart võimaldab sul teha kiireid ja turvalisi oste nii kohapeal kui ka internetis. Kuid see pole veel kõik – Pocopay kaart on ka kontaktivaba deebetkaart. See võimaldab sul teha makseid vaid ühe mugava kaardiviibutusega, olgu see siis kohvikus, kinos või mujal. Kujutle vaid end kiirelt ja hõlpsalt tasumas oma väiksemate ostude eest ning seejärel jätkamas oma tegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.