Rohkema info nägemiseks:

KRIHAUS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehitusteenused nii era- kui äriklientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Krihaus Grupp on usaldusväärne partner, kes muudab teie ehitusunistused reaalsuseks. Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitusteenustele, pakkudes kõrgekvaliteedilist ja professionaalset lähenemist nii era- kui äriklientidele. Olgu tegemist korteri, eramu või büroo remontimise, parketi paigaldamise või aia ehitamisega - meie meeskond on valmis lahendama kõik teie ehitusmured.

Oleme eksperdid äripindade ja korterite remondis, viimistlustöödes, parketi paigalduses, plaatimistöödes, põranda ja seina ehituses ning dekoratiivviimistluses. Teeme pisiremonttöid, mille puhul meie paindlikud hinnad ja professionaalne meeskond tagavad teie täieliku rahulolu.

Oleme uhked selle üle, et kasutame oma projektides Rivedili tooteid - Itaalia juhtivat ettevõtet sise- ja välisvärvide, dekoratiivvärvide ja kõrgkvaliteetsete krohvide valdkonnas. Rivedil\'i 60-aastane kogemus tagab meie klientidele ainulaadsed, vastupidavad ja esteetiliselt nauditavad pinnad.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus erinevates ehitusvaldkondades. Oleme pühendunud tagama, et teie projekt valmiks täpselt nii, nagu olete unistanud.

Mõistame, et iga projekt on erinev. Seetõttu pakume kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele ja eelarvele. Meie eesmärk on ületada teie ootusi igas ehitusetapis.

Krihaus Grupp ei paku lihtsalt ehitusteenuseid - me loome ruume, kus saate end tunda mugavalt ja uhkelt. Olgu teie sooviks värskendada oma kodu, muuta äripind efektiivsemaks või ehitada unistuste aed, oleme siin, et teie visioonid ellu viia. Oleme uhked oma töö kvaliteedi üle ja garanteerime, et meie poolt pakutavad teenused on alati parimad.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes hoolib teie projektist sama palju kui teie, siis võtke meiega ühendust. Meie professionaalne meeskond on valmis teiega koostööd tegema ja muutma teie ehitusunelmad reaalsuseks.

Koduleht

KRIHAUS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina M.

Olen väga rahul nende remonditeenusega. Kõik tööd said tehtud kiiresti ja kvaliteetselt. Soovitan!

- Marko K.

Põranda ja seinte ehitus sai tehtud kiiremini, kui ma ootasin. Töö kvaliteet oli samuti suurepärane.

- Kersti V.

Plaatimistööd said tehtud täpselt kokkulepitud ajaks. Hind oli mõistlik ja tulemus suurepärane.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mikrotsemendi paigaldus: modernse disaini saladus teie kodus.

Mikrotsemendi populaarsus interjööri disainis on viimastel aastatel kiiresti kasvanud. See on mitmekülgne materjal, mis sobib nii põrandatele, seintele kui ka mööblile. Mis on mikrotsemendist erilist? See on õhuke, kuid vastupidav kate, mis annab sileda ja ühtlase pinna. Erinevalt traditsioonilisest tsemendist on mikrotsemendil peeneteraline struktuur, mis võimaldab luua minimalistliku ja modernse ilme. Kus seda kasutada? Mikrotsemendi mitmekülgsus tähendab, et seda saab kasutada peaaegu igas ruumis. See on eriti populaarne vannitubades ja köökides, kuna see on veekindel ja kergesti

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õigeid materjale korteri remondiks: parimad soovitused ja nipid.

Korteri remont on suur ettevõtmine, mis nõuab põhjalikku planeerimist ja õigete materjalide valikut. Materjalide valik mõjutab mitte ainult remondi lõpptulemust
ssb.ee
Korteri remont on suur ettevõtmine, mis nõuab põhjalikku planeerimist ja õigete materjalide valikut. Materjalide valik mõjutab mitte ainult remondi lõpptulemust, vaid ka selle vastupidavust ja funktsionaalsust. Põrandamaterjalid: Kui otsite vastupidavat ja kauakestvat lahendust, on parkett või laminaat hea valik. Need on kergesti hooldatavad ja sobivad enamikele ruumidele. Vannitubades ja köökides võiksite kaaluda keraamiliste plaatide kasutamist, mis on niiskuskindlad. Seinamaterjalid: Tapeet on populaarne valik, kuna see on saadaval erinevates mustrites ja värvitoonides. Kuid kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.