Rohkema info nägemiseks:

FINLAND SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme usaldusväärne ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmekülgsetele üldehitustöödele, hõlmates nii puidu, betooni kui ka metalli kasutamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsite usaldusväärset ja kogenud partnerit üldehitustöödeks? Finland Service OÜ on ettevõte, kellel on mitmeaastane töökogemus ja laialdased teadmised ehitustööde valdkonnas. Meie meeskond on pühendunud kvaliteetsele tööle ning oleme spetsialiseerunud erinevatele materjalidele, nagu puit, betoon ja metall.

Anname Teie kodule ainulaadse ilme, arvestades Teie soove ja vajadusi. Loome kauni ja funktsionaalse õueala, kus saate nautida privaatsust ja loodust. Vannitoad - alustame nullist, tagades Teile modernse ja mugava vannitoa. Teostame professionaalselt elektri- ja torutöid, tagades Teie kodu või kontori turvalisuse ja mugavuse.

Oleme läbi viinud mitmeid edukaid projekte Harjumaal, kuid oleme valmis sõitma üle Eesti, sealhulgas ka saartele. Pakume oma teenuseid ka Soomes, kinnitades meie meeskonna valmisolekut võtta vastu väljakutseid piiri taga. Iga meie poolt tehtud töö kannab kahte aastat garantiid. Klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ning meie töö kõneleb enda eest.

Meie Teenuste Hulgas On:

  • Korterite siseviimistlus
  • Parketi ja laminaatpõrandate paigaldus
  • Köögimööbli paigaldus
  • Pahteldamistööd
  • Hoonete värvimine
  • Elektritööd
  • Sanitaartehnilised tööd
  • Veetorude paigaldus
  • Plaatimis- ja maalritööd
  • Akende paigaldamine
  • Vanni paigaldamine

Soovime olla Teile usaldusväärseks partneriks ehitusvaldkonnas. Võtke meiega ühendust ning leiame koos parima lahenduse, mis vastab Teie vajadustele ja ootustele.

Avastage pühendumuse ja oskuste erinevust. Võtke meiega ühendust aadressil heikki.klaavu@gmail.com või helistage meile numbril +372 58 084 390, et alustada oma struktuurse terviklikkuse ja esteetilise hiilguse loo loomist täna.

UURI LISAKS

FINLAND SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Suurepärane töö! Ehitus sujus tõrgeteta.

- Andres

Kiire ja professionaalne teenindus.

- Peeter

Olen väga rahul tulemusega.

5 nõuannet õige põrandakatte valimiseks

Õige põrandakatte valimine on teie kodu ehitamisel või renoveerimisel kriitiline otsus. See ei ole lihtsalt meelepärase värvi või materjali valimine; see on lahenduse leidmine, mis vastab teie elustiili nõudmistele, täiendab teie ruumi kujundust ja mahub teie eelarvesse. Selles juhendis anname teile viis olulist nõuannet, mis aitavad teil teha teadliku otsuse. Nõuanne 1: Arvestage ruumi funktsionaalsust Ruumi saadav jalakäijate liiklus peaks juhendama teie valikut põrandakatte osas. Kõrge liiklusega alad nagu koridorid ja elutoad vajavad vastupidavaid materjale, mis peavad vastu kulumisele,

Dropdown

kõik artiklid

Professionaalsete elektripaigaldiste tähtsus

Elektripaigaldised hõlmavad laia teenuste valikut, alates uue hoone juhtmestikust kuni olemasoleva elektrisüsteemi uuendamiseni. See on kriitiline komponent, mi
ssb.ee
Elektripaigaldised hõlmavad laia teenuste valikut, alates uue hoone juhtmestikust kuni olemasoleva elektrisüsteemi uuendamiseni. See on kriitiline komponent, mis mõjutab iga kinnisvara funktsionaalsust, ohutust ja efektiivsust. Professionaalsed elektripaigaldised tagavad, et kõik elektrikomponendid on paigaldatud korrektselt ja ohutult, järgides viimaseid standardeid ja regulatsioone. See ei ole ainult mugavuse küsimus, vaid vajadus teie vara ohutuse ja terviklikkuse jaoks. Ise tehtud ja amatöörliku elektritöö riskid Ilma nõuetekohase väljaõppeta elektritööde tegemine võib põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.