Rohkema info nägemiseks:

MEHKA EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset aia-, metsa-, moto- ja ehitustehnikat parimatelt tootjatelt, tagades samas järelteeninduse hoolduse ja remondi näol.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Mehka Eesti on Eesti juhtiv aia-, metsa-, moto- ja ehitustehnika müüja, hooldaja ja varuosade pakkuja. Alates 1992. aastast oleme olnud pühendunud klientidele parimate tehniliste lahenduste pakkumisel, alustades nelja metsandusega seotud entusiasti poolt. Meie ettevõtte nimi tuleneb väikesest Mehka külast Mõniste vallas Võrumaal, kus meie lugu alguse sai.

Pakume kvaliteetset tehnikat maailma tipptootjatelt, sealhulgas Husqvarna, Stihl, John Deere, Toro, Stiga, Honda, Makita ja CFMOTO. Meie tootevalik hõlmab metsa- ja aiatööriistu, aiatehnikat, ATV-sid, ehitustehnikat ning hüdraulika- ja pneumaatikaseadmeid. Samuti pakume veokite, traktorite ja sõiduautorehvide müüki ning rehvide remondi, paigaldamise ja taastamise teenuseid.

Miks Valida Mehka Eesti OÜ?

  1. Meie poolt pakutavad tooted on maailma tippklassi tehnikatootjatelt, tagades teile usaldusväärse ja vastupidava tehnikavahendi.

  2. Lisaks müügile pakume ka terviklikku järelteenindust, sealhulgas hooldust ja varuosade kiiret kättesaadavust, et tagada teie seadmete pikaajaline ja tõrgeteta toimimine.

  3. Meie lai varuosa- ja tarvikute valik võimaldab meil pakkuda kiireid ja efektiivseid lahendusi igale päringule, tagades teie seadmete kiire remondi ja hoolduse.

  4. Mehka Eesti OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud teie rahulolu tagamisele ning pakuvad professionaalset nõustamist ja abi tehnilistes küsimustes.

  5. Oleme esindatud mitmel pool Eestis, sealhulgas Võrus, Otepääl, Valgas, Tallinnas, Tartus ja Paides, et tagada meie teenuste kättesaadavus kogu riigis.

Valides Mehka Eesti oma tehnikapartneriks, valite usaldusväärse ja professionaalse meeskonna, kes on alati valmis pakkuma teile parimaid tehnilisi lahendusi ja tipptasemel teenindust. Oleme siin, et muuta teie tehnikakogemus sujuvaks ja probleemivabaks.

Usaldage meid oma tehniliste vajaduste lahendamisel ja laske Mehkal olla teie usaldusväärne partner maailma parima tehnikani jõudmisel!

Koduleht

MEHKA EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ly A.

Oleme Mehka teenindusega väga rahul. Väga täpsed, asjalikud ja viisakad töömehed! Aitäh!

- Renee R.

Väga kiire teenindamine ja korralik pakendamine.

- Indrek K.

Tellisin murutraktori, olen väga väga rahul kuigi tarnega läks pisut kauem kui planeeritud aga emaili teel suhtlus kiire ja korrektne ning meeldiv. Kõike parimat!

MEHKA EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Mehka Eesti OÜ on tuntud ettevõte, mis on spetsialiseerunud aia-, metsa- ja mototehnika jaemüügi ning hoolduse pakkumisele. Meie teenuseid saab kasutada mitmes Eesti linnas, sealhulgas Tallinnas, Tartus, Võrus, Valgas, Paides ja Otepääl. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, mis vastavad nende vajadustele ja ootustele. Meie poolt esindatavad kaubamärgid on tuntud ja usaldusväärsed, sealhulgas Husqvarna, Jonsered, Gardena, Stihl, Stiga, Viking, Toro, John Deere, Honda, Iron Baltic, GASGAS ja CFmoto. Need kaubamärgid on tuntud oma kvaliteedi, vastupidavuse ja

Dropdown

kõik artiklid

STIHL BR 800 - VÕIMSAIM LEHEPUHUR TURUL - | Mehka.ee - Mets, aed, ehitus ja puhastus

Selleks, et masinat käivitada, ei pea seda enam seljast võtma. Käivitushoob on toodud masina küljele, kust seda on käega mugav haarata ja seade lihtsasti käivit
ssb.ee
Selleks, et masinat käivitada, ei pea seda enam seljast võtma. Käivitushoob on toodud masina küljele, kust seda on käega mugav haarata ja seade lihtsasti käivitada. Eriti mugav on lahendus siis, kui töödes on pausid ja käivituskordi on palju.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.