Rohkema info nägemiseks:

TICKMILL SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4881; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TICKMILL SERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

TICKMILL SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 4881 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte registreeriti äriregistris 16. jaanuaril 2015.

Äriühingu tegevusalaks on pakkuda IT, raamatupidamise, maksete töötlemise ja teisi toetavaid funktsioone firmale, mis on seotud osapool.

Äriühing on suutnud näidanud stabiilset kasvu vaatamata keerulistele majandusoludele.

Aruandeaastal olulisi investeeringuid ei toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud sõltuvad majanduskeskkonna muutustest.

08.07.2022 toimus ettevõtte juhatuses muudatus, mille käigus astusid tagasi Andres Vahopski ja Evely Mattus ning uuteks juhatuse liikmeteks määrati Kristina Antonova ja Silvia Luhtoja. 24.11.2022.a omandas ettevõtte osaluse 100%-liselt rahvusvaheline ettevõte Tickmill Group Ltd.

Ettevõte alustas teenusepakkumist Euroopa Liidu ettevõttele, mille tõttu registreeriti ettevõte käibemaksukohuslasena alates 01.01.2023.

TICKMILL SERVICES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.