Rohkema info nägemiseks:

SAKISAAM OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 522; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SAKISAAM OÜ kohta arvamuslugu!"

SAKISAAM OÜ hetkeolukord

Juba 522 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sakisaam OÜ (tagurpidi lugedes maasikas) alustas tegevust 17.01.2015. Ettevõtte tegevuskoht on

Lustivere küla, Põltsamaa vallas. Põhitegevusalaks on põllumajandussaaduste kasvatamine (maasikas, hernes) ja nende turundamine kohalikele elanikele. Praeguse seisuga on maas 3,19 hektarit maasikat ning 1.89 hektarit hernest. Külvikorras on ka teravili, tagamaks kultuuride mitmekesistamise nõuet. Lisaks on meil saekaater ning kasvamas ka jõulukuused (1 hektar). Kokku kasutada 9,5 ha.

Aastaringselt on meil täidetud 1 töökoht. Hooajal on abilisi rohkem (hooajatöölised).

Tööde tegemiseks kasutati 2020.a.PRIA meede 4.1 36880 abil soetatud traktorit ja omavahenditest ostetud müügihaagist

Kasvatatud saadused müüakse otse tarbijale ning väike osa ka kokkuostjale Tallinna turgu. Sakisaam OÜ on ühinenud kohaliku Põltsamaa OTT tootjatega (Otse Tootjalt Tarbijale)

Edasised plaanid on mitmekesistada oma tegevusvaldkonda, et suurendada rahavoogu läbi aasta, sest praegu on sissetulek vaid suvisel hooajal. Mitmekesistamiseks on endiselt idee rajada kohvik-külalistemaja, et elavdada Lustivere küla elu, tuues inimestele lähemale väljas söömise võimalus kohviku näol, korraldada salongi- ja teemaõhtuid ning külalistele ja turistidele võimalus ööbimiseks. Eesmärgiks on rekonstrueerida vana hoone, välja ehitada kohvik ja majutuskoht Lustivere külas Mõisa tee 23 kinnistul.

Eesmärgiks on renoveerida ja täismahus kasutusse võtta Lustivere mõisa ajast olev vana hoone (teadaolev ehitusaasta 1825 a. mõisa magaski ait-elumaja) Hoone asub muinsuskaitsevööndi alal, ise muinsuskaitse all ei ole. Toitlustuses ja majutuses saab pakkuda ettevõtte toodangut, andes sellele lisaväärtust. Ettevõtte põllumajandussaadusi kasutatakse toitlustuses pakutavates toodetes sisendina. Tulevikus võimalus antud hoones korraldada erinevaid seminare, laagreid ja muid teenuseid vastavalt vajadusele- mitmekesistada maapiirkonnas elavate inimeste igapäevaelu. Paraneb elukvaliteet maapiirkonnas, toitlustuse ja majutuse teenuse pakkumine antud piirkonnas, kus puudub täielikult toitluststeenuse osutamine. Loome positiivset mainet ning loome vähemalt 1 töökoha (edaspidi kuni 3 ).

Oleme alustanud keskkonnasõbraliku majandamisega.

Sakisaam OÜ on jätkuvalt tegutsev.

SAKISAAM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.