Rohkema info nägemiseks:

AMS Group OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie firma asutati 2015. aastal. Meie põhitegevuseks on raamatupidamisteenuste osutamine Eesti ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AMS Groupi, kus meie kohandatud teenustevalik on loodud selleks, et muuta teie äritegevus sujuvamaks ja panna alus teie edule. Olles Eestis kvaliteedi etalon, pakume laia valikut professionaalseid teenuseid, mis on suunatud nii kohalikele kui ka rahvusvahelistele klientidele.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda audiitortegevuse ja raamatupidamisteenuseid, tagades, et ettevõtted nagu teie oma saaksid õitseda ilma finantskompleksuste koormata. Me usume täpsuse ja läbipaistvuse jõusse, mistõttu on meie raamatupidamisteenused hoolikalt kujundatud, et vastata kõrgeimatele täpsuse ja vastavuse standarditele.

Ettevõtte asutamise ja juhtimise väljakutsetest aru saades pakume terviklikke ettevõtte registreerimise teenuseid. Olgu tegemist idufirma käivitamise või ettevõtte laiendamisega, meie eksperdid on siin, et juhendada teid igal sammul, muutes protsessi sujuvaks ja stressivabaks.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe sellega. Me laiendame oma tuge õigusteenustele, pakkudes teile tugevaid õigusraamistikke, lepingute koostamist ja abi Äriregistris toimuvate muudatustega. Meie eesmärk on kaitsta teie huve ja tagada, et teie ettevõte oleks kindlustatud igasuguste õiguslike ebakindluste vastu.

Tänapäeva digiajastul on teie ettevõtte veebikohalolu ja operatiivne tõhusus üliolulised. Seetõttu pakume tipptasemel IT-teenuseid, spetsialiseerudes raamatupidamistarkvara integreerimisele erinevate CRM- ja CMS-süsteemidega. See tehnoloogia ja rahanduse sünergia sillutab teed sujuvale töövoole ja suurenenud tootlikkusele.

Ettevõtetele, kes tegutsevad väljaspool Eestit, pakume kontaktisiku teenust ja virtuaalse kontori lahendusi, pakkudes teile juriidilist aadressi, posti edastamist ja vajalikku kohalikku esindust, et täita regulatiivseid nõudeid.

AMS Groupis juures oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie usaldusväärne partner usaldushalduses ja ettevõtte teeninduses. Meie pühendumus teie edule on kõikumatu ja oleme pühendunud lahenduste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta teie vajadustele, vaid ületavad ka teie ootusi.

Liituge meiega eduteel. Kogege meelerahu, mis kaasneb usaldusväärse, asjatundliku meeskonna olemasoluga teie kõrval. Teeme teie ärivisiooni reaalsuseks.

KONTAKT

AMS Group OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati

Tänulik meeldiva koostöö eest, teenindus alati kiire ja asjalik.

- Mart

Efektiivne ja abivalmis meeskond, kes alati valmis aitama.

- Ene

Suurepärane klientidega suhtlemine, igati positiivne kogemus.

AMS Group OÜ tegevusaruanne 2022

AMS Group OÜ tegevusvaldkonnaks on raamatupidamisteenuste osutamine. Aruandeperioodil saadud müügitulu on enamuses saadud nimetatud tegevusest. Ettevõtte majandusaasta aruande perioodi pikkus oli 12 kuud, kestusega 01.01.2022 kuni 31.12.2022. Selle perioodi müügitulu oli 186 690 eurot. 2023. aastal soovib ettevõte jätkata oma tegevust samal tegevusalaga vähemalt samas mahus kui eelneval perioodil püüdes vähendada kulutusi.

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend eesti maksuseadustes navigeerimiseks

Eesti on tuntud oma uuendusliku ja ettevõtlussõbraliku maksusüsteemi poolest, mis on loodud ettevõtluse ja majanduskasvu soodustamiseks. Süsteemi iseloomustab l
ssb.ee
Eesti on tuntud oma uuendusliku ja ettevõtlussõbraliku maksusüsteemi poolest, mis on loodud ettevõtluse ja majanduskasvu soodustamiseks. Süsteemi iseloomustab lihtsus, digitaliseerimine ja unikaalne lähenemine äriühingute maksustamisele, kus kasumid maksustatakse ainult jaotamisel. Eesti maksurežiim pakub ettevõtetele mitmeid eeliseid, sealhulgas 0% äriühingu tulumaksu reinvesteeritud kasumilt, konkurentsivõimelist käibemaksumäära ja lihtsaid maksuaruandlusprotseduure. Need omadused muudavad Eesti atraktiivseks sihtkohaks ettevõtetele, kes soovivad optimeerida oma maksupositsiooni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.