Rohkema info nägemiseks:

NUTIPHONE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me pakume laia valikut Apple seadmete ja mobiiltelefonide osade ja lisaseadmete akude, ekraanide ja muude parandustööde vahetamise teenust. Meie klientidel on võimalus uuendada oma seadmeid kiiresti ja usaldusväärselt.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Signe S.

Mul oli vaja oma telefonil vahetada ekraan ning teenindus oli tõeliselt kiire ja efektiivne. Nad tegid selle vaid 30 minutiga ja tulemus oli täiuslik. Olen väga rahul nende teenusega ning soovitan neid kindlasti kõigile, kes vajavad ekraani vahetust telefonis.

- Karmen I.

Nad tegid oma tööd hoolikalt ja tõid mu iPad'i ellu tagasi. Soovitan nende teenuseid kõigile, kes vajavad kvaliteetset aku vahetust.

- Valdur H.

Nad tegid suurepärast tööd ning uus ekraan oli täiesti korras. Teenindus oli professionaalne ja nad teadsid täpselt, mida nad tegid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Aku vahetus Apple seadmetele

Apple seadmete omanikele on alati oluline, et seadmed jääksid võimalikult kauaks töökorras ja nende eest hoolitsetaks. Aku eluiga on Apple seadmetel tavaliselt umbes 2-3 aastat, kuid see sõltub suuresti kasutamise intensiivsusest ja kui hästi seadet hooldatakse. Kui seadme aku hakkab halvenema, on parim lahendus selle aku vahetus. Apple seadmete aku vahetus on üsna keeruline ja see vajab spetsialiseeritud tarkvara ja seadme abil tehtud diagnostikat. Selleks, et Apple seadme aku vahetus korrektselt läbi viia, tuleb seadet lahti võtta ja uue aku paigaldada. Uue aku paigaldamisel tuleb alati

Apple seadmete aku vahetamiseks on vaja erilist tarkvara ja diagnostikat. Uue aku paigaldamisel tuleb jälgida tootja juhiseid ja kasutada kvaliteetseid akupakette.

Dropdown

kõik artiklid

Kas nutiseadmete innovatsioon muudab meie elu lihtsamaks ja põnevamaks?

Nutiseadmed on kaasaegse tehnoloogia üks olulisemaid saavutusi, mis on drastiliselt muutnud meie eluviisi ja suhtlemisviise. Alates esimestest nutitelefonidest
ssb.ee
Nutiseadmed on kaasaegse tehnoloogia üks olulisemaid saavutusi, mis on drastiliselt muutnud meie eluviisi ja suhtlemisviise. Alates esimestest nutitelefonidest kuni tänapäeva kõrgtehnoloogiliste nutikelladeni on nutiseadmete innovatsioon toonud meile mitmeid võimalusi, mis muudavad meie igapäevaelu lihtsamaks ja põnevamaks. Üks olulisemaid nutiseadmete innovatsiooni aspekte on nende võimekus ühendada meid maailmaga. Nutiseadmete kaudu saame suhelda lähedastega kogu maailmas, olla pidevalt ühenduses sõprade ja kolleegidega ning jagada oma elu sotsiaalmeedias. See on muutnud meie suhtlusviise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.