Rohkema info nägemiseks:

CARWISE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume autohooldusteenuseid, sealhulgas käsipesu, sõidukite poleerimine, keraamiline kaitse ja sisepuhastus, kasutades tipptasemel autokeemia tooteid, et saavutada võrratuid tulemusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CARWISE OÜ usub, et iga sõiduk väärib särama selle algupärase disaini hiilguses. Meie missiooniks on pakkuda kõikehõlmavat autode hooldusteenuste paketti, mis taastab mitte ainult teie sõiduki esteetilise veetluse, vaid kaitseb ka selle terviklikkust pikas perspektiivis. Oleme pühendunud turul parimate autokeemia toodete kasutamisele, et tagada teie autole parim võimalik hooldus.

Alates õrnast, hoolikast käsipesust, mis säilitab teie auto värvi, kuni sügavpoleerimiseni, mis toob esile selle läike, käsitseme iga autohoolduse aspekti täpsuse ja pühendumusega. Meie keraamilise kaitse teenused kasutavad tipptasemel tehnoloogiat, et kaitsta teie auto välimust elementide eest, samal ajal kui meie sisepuhastus tagab, et teie sõiduki sisemus on sama laitmatu ja mugav kui esimesel päeval, mil te sellega sõitma hakkasite.

Meie tootevalik, sealhulgas tuntud Nano Ceramic Protect sari, pakub kõike alates keraamilistest katetest kuni klaasvahade, autošampoonide ja tekstiilikaitsevahenditeni. Iga toode on hoolikalt valitud ja testitud, et vastata meie kõrgetele kvaliteedi- ja jõudlusstandarditele. Olenemata sellest, kas otsite kiirviimistlejat või täielikku keraamilist uuendust, on meil lahendused, mis vastavad teie vajadustele.

Meie bränd on üles ehitatud innovatsiooni ja tippkvaliteedi alustele. Me ei puhasta ja kaitse ainult; me transformeerime teie sõidukit, tagades, et see Sära Täiuslikkusega ja on Kaitstud Innovatsiooniga. Usaldage CARWISE OÜ-d kui oma sõiduki ilu ja pikaealisuse kaitsjat.

Avastage meie tooteid ja teenuseid juba täna ning liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud sõidukite hoolduse absoluutset tipptaset. Sära edasi CARWISE OÜ-ga.

CARWISE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl V.

Suurepärane teenindus, auto särab nagu uus!

- Endri H.

Suurepärane teenindus, auto särab nagu uus!

- Jan E.

Kiire ja professionaalne teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CARWISE OÜ tegevusaruanne 2022

Carwise OÜ on veebruaris 2015 a asutatud ettevõtte. Osutatakse autopesu teenuseid Tartu linna autoomanikele. Autopesu teenuseid osutatakse renditud pesulas. Soovime soetada kaasaegseid töövahendeid ning ettevõtte kodulehte täiustada. Ettevõtte eesmärk on suurendada autohooldus tarvikute müüki ja saavutada hea maine autopesu vallas. Stig Juhanson Juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks keraamiline kate on autohoolduse tulevik

Autoentusiastide ja -professionaalidena otsime alati parimaid meetodeid, et hoida meie sõidukid laitmatult puhtad. Keraamiline kate on kiiresti saamas autohoold
ssb.ee
Autoentusiastide ja -professionaalidena otsime alati parimaid meetodeid, et hoida meie sõidukid laitmatult puhtad. Keraamiline kate on kiiresti saamas autohoolduse eelistatud lahenduseks ja siin on põhjused, miks see on tuleviku tööstuse valitsev suund. 1. Võrdlematu kaitse Keraamilised katted pakuvad tugevat kaitsekihti keskkonna saasteainete, nagu linnu väljaheited, puuvaik ja teesool, vastu, mis võivad põhjustada teie auto välispinnale olulist kahju. Need katted pakuvad ka ülimat vastupidavust kemikaalidele ja UV-kiirtele, hoides ära teie auto värvi oksüdeerumise ja tuhmumise. 2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.