Rohkema info nägemiseks:

EFS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1187; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EFS OÜ kohta arvamuslugu!"

EFS OÜ hetkeolukord

Juba 1187 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Sergei Efros (08.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Äriühing on asutatud teenuse osutamiseks. Firma sai kantud Harju Maakohtu äriregistri osakonda 02. märtsil 2015.a.

Meie ettevõtte eesmärgiks on pakkuda teenust, mis on väga kõrge kvaliteediga. Kõrge kvaliteet tuleneb oskustest ja kogemustest. Seega OÜ

EFS planeerib teostada ehitustöid, mis vastavad nii eesti kui Euroopa Liidu standartidele. 2022 aasta jooksul ettevõttel toimunud äritegevus päris aktiivselt. OÜ EFS järgmise aasta plaaniks on suurendada oma kasumit ja tugevdada oma positsiooni ehitusturul Eestis.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aasta moodustas OÜ EFS müügitulu 1 361 862 eur. OÜ EFS kulud olid materjaliks 1 264 051 eur ja tegevuskuludeks 51 313 eur.

Palgakulud moodustavad 2022 aastal 20 161 eur.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ EFS põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on osutada ehitusteenust laiemas formaadis.

Juhatuse liige eesmärgiks aastaks 2023 on maksimeerida oma äri kasumit, täiustada ja laiendada pakutatavate teenuste sortimendi ja kvaliteedi. Kvaliteedi täiustamise ning sortimendi laiendamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul.

Samuti on lootust leida äriparnereid, mis annavad võimalust proovida ennast ja näidata oma professionaalsust.

EFS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.