Rohkema info nägemiseks:

AASIA AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, kes on spetsialiseerunud Honda sõiduautode hooldusele ja remonttöödele, kuid pakub teenuseid ka mistahes muu automargi sõidukitele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsite usaldusväärset partnerit, kes mõistab Honda sõiduautode sügavust ning pakub parimat hooldus- ja remonditeenust Eestis? Aasia Auto OÜ on just see, mida vajate. Oleme Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, kes on spetsialiseerunud Honda sõiduautode hooldusele ja remondile. Kuid ärge muretsege, kui teil on mõni teine automark – meie kogenud meeskond võtab vastu kõiki sõidukeid ning tagab tipptasemel teeninduse.

Meie meeskond omab rikkalikku kogemust Honda sõiduautodega ning on läbinud põhjalikud erialased koolitused, mis tagavad teile parima võimaliku teenuse. Kasutame Honda Motor Europe hooldus- ja remondijuhiste portaali, mis on mõeldud eksklusiivselt volitatud Honda esindustele. See tähendab, et meie teenus vastab alati 100% tootja nõuetele.

Hooldades oma sõidukit meie ettevõttes, säilitate täieliku hooldusajaloo ning võite kindlad olla, et teie sõiduki tehnoseisund ja turuväärtus ei halvene. Meie eesmärk on pakkuda parima hinna ja kvaliteedi suhtega hooldustöid, remonti, originaalvaruosi ning rehve.

Teie Honda sõiduki tervise eest hoolitsevad meie kogenud tehnikud, kasutades tipptasemel tark- ja riistvaralisi lahendusi. Pakume originaalvaruosi, mis tagavad teie sõiduki optimaalse jõudluse ja ohutuse. Olgu tegemist rehvide vahetuse, tasakaalustamise või parandamisega – meie meeskond teeb kõik endast oleneva, et tagada teie sõiduki sujuv sõit igal teel.

Oleme siin, et pakkuda teile parimat Honda sõiduautode teenindust Eestis. Ärge jätke oma sõiduki tervist juhuse hooleks – usaldage see Aasia Auto OÜ kogenud kätesse. Küsige hinnapakkumist või konsulteerige meie ekspertidega, et leida parim lahendus teie sõiduki hoolduseks ja remondiks. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AASIA AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Gerli F.

Professionaalne hooldus ja remont. Hea kvaliteet, kiire, usaldusväärne.

- Tõnis P.

Kiire ja mugav teenindus. Soovitan

- Karl O.

Heade oskustega töömehed. Soovitan.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AASIA AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Aasia Auto OÜ on ettevõte, mis on pühendunud autode hooldusele ja remondile, eriti Honda sõiduautodele. See ettevõte loodi 2015. aastal, mil selle asutajad nägid vajadust kvaliteetse ja usaldusväärse autoteeninduse järele. Alates selle loomisest on Aasia Auto OÜ põhitegevuseks olnud Honda sõiduautode hooldus- ja remonttööde teostamine. Kuid vastavalt nõudlusele on nad laiendanud oma teenuseid ja remondivad nüüd ka teisi automarke.2015. aastal olid ettevõtte põhieesmärgid sobilike ruumide leidmine, töökoja sisustamine ning klientidega kontakti loomine. See oli aeg, mil ettevõte pani aluse oma

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagame tipptasemel rehvitööd?

Kui tegemist on teie Honda sõiduki turvalisuse ja jõudlusega, on üks oluline aspekt rehvid. Need mõjutavad mitte ainult teie sõiduki haarduvust, vaid ka teie sõ
ssb.ee
Kui tegemist on teie Honda sõiduki turvalisuse ja jõudlusega, on üks oluline aspekt rehvid. Need mõjutavad mitte ainult teie sõiduki haarduvust, vaid ka teie sõidumugavust ja ohutust igal teel. Rehvivahetus võib tunduda tüütu ja aeganõudev protsess, kuid mitte meie juures Aasia Auto OÜ-s. Oleme siin, et muuta rehvivahetus teie jaoks lihtsaks, mugavaks ja kiireks kogemuseks, samal ajal tagades, et teie Honda sõiduk sõidab alati suurepäraselt. Meie kogenud meeskond pakub tipptasemel rehvitöid, mis on mõeldud spetsiaalselt teie Honda sõidukile. Kasutame ainult kõrgekvaliteedilisi rehve, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.