Rohkema info nägemiseks:

SOFASERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksperdid pehme mööbli valmistamises ja müügis, pakkudes standard-, eritellimus- ja projektimööbli lahendusi ning võimaldades klientidel luua täpselt oma unistuste mööblit.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tervitame teid Sofaservice\'i, kus iga mööblitükk on loodud armastusega ja tähelepanuga. Oleme Eesti tipptasemel pehmemööbli eritootja, asutatud Kalev Pagari ja Erkki Saare poolt, kelle kirg ja oskused muudavad teie kodu või äripinna eriliseks paigaks.

Meie eksperdid käsitsi valmistavad pehmemööblit vastavalt teie soovidele ja unistustele. Olgu see siis stiilne diivan teie elutuppa või funktsionaalne istmerühm kontorisse - meil on kogemusi ja teadmisi, et muuta iga mööblieseme unikaalseks kunstiteoseks.

Sofaservice\'i eristab võime rahuldada isegi kõige nõudlikumate klientide vajadusi. Koostöös sisekujundajate ja arhitektidega oleme sisustanud mitmeid Eesti juhtivate kinnisvaraarendajate näidiskortereid ja eramuid, tuues ellu erilised sisekujunduslahendused.

Lisaks suudame vastu võtta suuremahulisi projekte, olgu selleks teatri saalitoolide tootmine või kogu kontori, hotelli või restorani sisustamine. Näiteks valmistasime Uhala Teatrile 600 saalitooli, tuues publikuni mitte ainult mugavuse, vaid ka stiili ja kvaliteedi.

Oleme rohkem kui lihtsalt mööblitootja - meie oleme teie usaldusväärne partner, kes mõistab teie unistusi ja muudab need reaalsuseks. Iga tükk, mis lahkub meie töökodust, on kvaliteedi ja loovuse meistriteos.

Otsite unikaalset mööblilahendust? Võtke meiega ühendust ja laske meil muuta teie ideed imelisteks reaalsusteks. Teie unistuste mööbel ootab!

E-POOD

SOFASERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika U.

Olen täiesti lummatud Sofaservice'i diivanite kvaliteedist ja mugavusest!

- Marko H.

Nende eritellimusmööbel ületas kõik mu ootused.

Täielikult rahul!

- Ilona K.

Olen äärmiselt rahul Sofaservice'i klienditeenindusega.

Nad tegid kõik minu soovid teoks!

Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SOFASERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Sofaservice OÜ on ettevõte, mis asutati 2015. aastal, pühendudes mööbli restaureerimisele ja pehme mööbli tootmisele. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. 2022. aastal keskendus Sofaservice OÜ mööbli tootmisele, investeerides oluliselt materiaalsesse põhivarasse. Selle strateegilise otsuse tulemusena avati uus showroom, mis võimaldas ettevõttel oma tooteid veelgi paremini esitleda ja klientidele lähemale tuua. Lisaks suurendati tootmist, et rahuldada kasvavat nõudlust. Ettevõtte majandusaasta lõppes

Dropdown

kõik artiklid

Mida annab sisekujundusele juurde pehme mööbel?

Sisekujundus on kunst, mis peegeldab meie isiksust ja maitset. Üks võimalus muuta kodu tõeliselt unikaalseks on valida hoolikalt kujundatud pehmemööbel, mis mit
ssb.ee
Sisekujundus on kunst, mis peegeldab meie isiksust ja maitset. Üks võimalus muuta kodu tõeliselt unikaalseks on valida hoolikalt kujundatud pehmemööbel, mis mitte ainult ei pakugi mugavust, vaid ka loob ruumi omanäolise atmosfääri. Alustame värvist, mis on sisekujunduse alustala. Eriti pehmemööblit valides tuleks kaaluda toonide mõju meeleolule. Näiteks rahustavad sinised toonid, samas kui soojad kollased ja oranžid loovad hubase atmosfääri. Julgemad värvivalikud, nagu sügavalt smaragdroheline või sügav sinakas-must, võivad muuta ruumi luksuslikuks ja elegantseks. Lisaks värvidele mängib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.