Rohkema info nägemiseks:

MEIE TEEME ISE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pizza La Mimosa pakub autentseid Itaalia pitsasi, kasutades kvaliteetseid koostisosi ja pakkudes mitmekesiseid maitseelamusi nii kohapeal kui ka kaasamüügiks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid midagi erilist, midagi, mis võlub Sinu maitsemeeli otsekui jalutuskäik läbi päikselise Itaalia põldude? Otsingud on lõppenud! Meie, Meie Teeme Ise OÜ, oleme loonud midagi tõeliselt maagilist - Pizza La Mimosa, kus kõik Sinu pizzaunistused saavad tõeks. Kvaliteet, maitse ja traditsioonid kohtuvad meie ahjus, pakkudes Sulle parimat Itaalia pitsaelamust.

Meie pizzasid iseloomustavad vaid kõrgeima kvaliteediga koostisosad. Kasutame vaid õrrekanade, vabalt peetavate kanade või mahekanade mune, tagades mitte ainult suurepärase maitse, vaid ka loomade heaolu austamise. Meie pitsade toorained on hoolikalt valitud, et tuua Itaalia päike ja maitserikkus otse Sinu lauale.

Meie menüüs leidub midagi igaühele. Meie pitsad on saadaval kolmes erinevas suuruses - 26 cm, 33 cm ja 40 cm. Sa võid valida pitsa süüa kohapeal, nautides meie hubast atmosfääri, või haarata kaasa ja viia see endaga kaasas. Lisaks meie alati saadaval olevatele lemmikutele pakume nädala sees ka erilisi päevapakkumisi, et muuta Sinu iga einestamine meeldejäävaks sündmuseks.

Iga hammustus meie pitsast on nagu väike seiklus - krõbe ääris, täidlane juust, värske ja aromaatne kate. Meie pitsad on tõeline kunstiteos, mis äratab ellu kõik Sinu maitsemeeled. Me ei tee mitte lihtsalt pitsat; me loome meistriteoseid, mis rõõmustavad nii maitsemeelt kui ka hinge.

Kui oled valmis sukelduma Itaalia maitsete maailma ja avastama uusi maitseelamusi, siis võta meiega ühendust juba täna. Tule meie hubasesse restorani, kus Itaalia päike alati paistab, või telli pitsa kaasa, et jagada seda oma lähedastega kodus. Meie Teeme Ise OÜ on valmis muutma Sinu tavalised einestamise hetked unustamatuteks maitseelamusteks. Astu meie maagilise maitsete maailma ja las meie pitsad räägivad loo armastusest, kvaliteedist ja traditsioonidest.

Telli pitsa kaasa või tule söö kohapeal juba täna!


KONTAKT

MEIE TEEME ISE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Suurepärane maitse, südamlik teenindus. Olen rahul oma pitsaelamusega.

- Tõnu B.

Kiire teenindus, värsked koostisosad. Pitsa, mida soovitan sõpradele!

- Anu R.

Tore teenindus, maitsvad päevapakkumised. Kindlasti soovitan pereringis külastamist!

Miks valida lõunaeineks pitsa?

Kes ütles, et lõunapaus peab olema igav ja tavaline? Meie usume, et lõunapaus peaks olema midagi erilist, midagi nauditavat, midagi, mis teeb su päeva eriliseks. Siin tuleb mängu pitsa - maitsvate koostisosade harmooniline sulam, mis muudab su lõunapausi tõeliseks kulinaarseks seikluseks. Üks põhjus, miks peaksid valima pitsa lõunaeineks, on selle kiirus ja mugavus. Elutempo on kiire ja pitsa on kiire, maitsva ja toitva eine valmistamiseks ideaalne valik. Sa ei pea ootama pikalt, pitsa valmib kiiresti ja jõuab kiiresti sinu lauale, võimaldades sul nautida maitsvat sööki ilma pika ooteajata.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas nautida Itaalia kööki ilma reisimata?

Tere tulemast Pizza La Mimosa maailma, kus iga hammustus on lugu, igal ampsul on emotsioon ja igal viilul on lõputu maitsepalett. Meie Teeme Ise OÜ on loonud pi
ssb.ee
Tere tulemast Pizza La Mimosa maailma, kus iga hammustus on lugu, igal ampsul on emotsioon ja igal viilul on lõputu maitsepalett. Meie Teeme Ise OÜ on loonud pitsakunsti meistriteose, mis viib Sinu maitsemeele unustamatu teekonnani läbi Itaalia maitsete maastiku. Astu sisse meie kulinaarsesse rännakusse, kus armastus ja traditsioon on põimunud maitserõõmuks ja kus iga pitsapala on lugu iseenesest. Meie Pizza La Mimosa on loodud südamega ja valmistatud hoolikalt valitud koostisosadest, mis kannavad endas armastust ja austust Itaalia köögi vastu. Iga pitsapõhi on meisterlikult käsitööna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.