Rohkema info nägemiseks:

NORDIC VARAHALDUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1216; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIC VARAHALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDIC VARAHALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 1216 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Kinnisvarabüroo asutati 2015.aasta maikuus.

Ettevõtte põhitegevusalaks on kinnisvara ost-müük, arendamine ja rendile andmine.

Aruandeaastal müügitulu ei teenitud.

Järgmisel aastal on plaanis tegevusega jätkata.

Ettevõtte juhatus tegeleb jooksvalt ettevõttega seotud mõjude, riskide ja ohtude hindamisega. Ettevõtte tegevustega ei kaasnenud aruandeaastal keskkonnamõjusid. Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ei ilmnenud ettevõttele valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske. Ukraina sõja negatiivne mõju ei ole ettevõttele mõju avaldanud ja võimalikku otsest mõju ei ole hetkel ette näha. Samuti ei oma COVID-19 ettevõtteseisukohalt olulist tähendust, kuna töötajaid hetekel ei ole.

NORDIC VARAHALDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.