Rohkema info nägemiseks:

A-KÄIGUKAST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 699; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta A-KÄIGUKAST OÜ kohta arvamuslugu!"

A-KÄIGUKAST OÜ hetkeolukord

Juba 699 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ AÄKäigukast regisreeriti äriregistris 20.05.2015.

OÜ A-Käigukast ei ole käibemaksukohuslane.

Tegevuse alustamiseks saadi Töötukassast ettevõtluse alustamise toetust 4474 eurot, millest 2015.a. majandusaasta jooksul kulutati seadmete soetamiseks 4151 eurot ja 2016.a. majandusaastal 323 eurot. Sellega on kogu saadud toetus finantseeritud seadmetesse ja vastavad aruanded ka Töötukassale esitatud.

2022.majandusaastal oli OÜ A-Käigukast põhitegevusalaks mootorsõidukite hooldus ja remont (EMTAK 45201). Ettevõte tegutseb rendipinnal.

Müügitulu 2022.aastal oli 29 715 eurot. Ettevõtte ärikulud aruandeaastal olid 29 619 eurot. Majandusaasta lõpuks kujunes kasum 96 eurot.

2022.a. uurimis- ja arenguväljaminekuid ei teostatud ega planeerita ka järgmiseks aastaks. Samuti ei ole majandusaasta jooksul saadud sihtfinantseerimise summasid.

OÜ A-Käigukast keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1. Töötajate töötasu üldsumma 2022.a. oli 6 600 eurot. Osaühingu tööd juhib juhatuse liige, kes ka töötas ettevõttes töölepingu alusel. Vastavalt osanike üldkoosoleku otsusele juhatuse tagasikutsumisel või ametist lahkumisel eritasusid ja soodustusi kehtestatud ei ole. Seotud isikud ei ole saanud soodustingimustel kaupu ega teenuseid.

2023.aastal ettevõte ei planeeri tegevusalade täiendamist ega muutmist, samuti olulisi suuri investeeringuid. OÜ A-Käigukast põhieesmärgiks järgneval majandusaastal on olemasoleva töömahu säilitamine ning lepingupartnerite ja turu hoidmine ja võimalusel laiendamine.

Juhatus deklareerib, et raamatupidamise aastaaruanne on koostatud vastavuses Eesti finantsaruandluse standard/ hea tavaga, arvestuse korraldamisel on lähtutud EV raamatupidamise seadusest ja kehtivatest õigusaktidest (RTJ) ning majandustegevust on õigesti ja õiglaselt kajastatud. Kasutuses majandusaasta aruande taksonoomia 2022. Raamatupidamiskohuslane on jätkuvalt tegutsev.

A-KÄIGUKAST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.