Rohkema info nägemiseks:

MILLION MINDSET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2417; jälgijaid - 4. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta MILLION MINDSET OÜ kohta arvamuslugu!"

MILLION MINDSET OÜ hetkeolukord

Juba 2417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Million Mindset OÜ registreeriti Tartu Maakohtu registriosakonnas 29.06.2015.a.

Ettevõte põhitegevuseks on raamatute kirjastus ja müük.

2022.aastal anti välja 4 uut raamatut: "Täielik elumuutus", "Rikkaks saamise teadus", "Andmise jõud", "Maksvela Ikdienas Lasamviela" Maxwelli mõtteterad igaks päevaks (läti keelsena) 2021.aastal anti välja 8 raamatut: "Hetkede jõud", "Madalseis", "Rikas aednik", "Piirideta mäng" , "Elu vägevaim seiklus", "Kuidas saada asjad tehtud", Kümne korra reegel (läti keelsena) "10 x likums", "Mõtteterad igaks päevaks" 2020.aastal anti välja 10 raamatut: "Imede valem!", "Mõistujutt torujuhtmest" (ka läti keelsena), " Ei ühtki einet üksi", " Nagu inimene mõtleb", "Jutuvestja saladus", "Kümne korra reegel", "Kontaktis endaga", "Buddha aju", "Liitvõimendus", "Kuidas peaaegu kõiges läbikukkununa ikkagi suurelt võita" 2019.aastal anti välja 9 raamatut: "Mõtlemist muutes rikkaks. Naistele", "Teadlik Mees", "5 tärni", "Tulemuslikkuse kunst" (eesti ja läti keeles), "Miljonäri taskuraamat", "Attitude", "Nii lüüakse läbi!", "TOP 1%!" 2018.aastal anti välja 7 raamatut: "Taevane ettekuulutus", "Leia oma miks", "5 sekundi reegel", "Järeleandmatu", "Saatanat paljastades", "Müü ise või müüakse sulle" ning "Miks sa oled RUMAL, HAIGE ja RAHAST LAGE… ning kuidas saada NUTIKAKS, TERVEKS ja RIKKAKS!".

2017.aastal anti välja 4 raamatut: "15 Hindamatut kasvuseadust", "Imede hommik", "Hoiak" ja "Külgetõmbeseaduse rakendamise võti".

2016.aastal anti välja 2 raamatut: "Miljonäri mõtteviisi saladused" (T. Harv Eker) ja "Esmalt küsi Miks?" (S. Sinek).

2015.aastal anti samuti välja 2 raamatut; "Mõtlemist muutes rikkaks" (N. Hill) ja "Babüloni rikkaim mees" (G.S. Clason).

Raamatud on saadaval kirjastuse Million Mindset e-raamatupoes https://million.ee/ ning kõikides suuremates raamatukauplustes.

2022. majandusaasta käive oli 91 409 eurot (2021.aasta käive 122 400 eurot).

2022.aasta lõppes 1 839 eurose kasumiga (2021.aasta kasum 13 415 eurot).

Osaühingul palgatöötajaid ei ole. Osaühingul on kolm juhatuse liiget, kellele juhatuse liikme tasu arvestatud ei ole.

2023.aastal jätkatakse põhitegevusega.

MILLION MINDSET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.