Rohkema info nägemiseks:

K SECURITY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
K Security on 2015 aastal asutatud ettevõte, kuid kätkeb endas enam kui veerand sajandit kogemusi Eesti turvaturul.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Turvalisus on üks olulisemaid aspekte meie igapäevaelus. Meie turvalisust tagavad aga sageli erinevad turvateenuste pakkujad, kes on valmis igal hetkel meie turvalisuse eest seisma. Üks selline professionaalne ja kogenud turvateenuste pakkujaid on K Security OÜ.

K Security asutati aastal 2015, kuid selle taga on rohkem kui veerandsajandi jagu kogemusi Eesti turvaturul. Ettevõte koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valmis igal hetkel oma teadmisi ja oskusi klientide heaks rakendama. Kliendi rahuolu on K Security jaoks esmatähtis ning seetõttu pakutakse alati usaldusväärseid ja kvaliteetseid turvateenuseid.

Kvaliteetse teenuse tunnustamiseks on Bureau Veritas kinnitanud K Security juhtimissüsteemi vastavust standarditele ISO 9001:2015. See näitab, et K Security täidab kõrgeid standardeid ja tagab kliendi turvalisuse igal hetkel.

K Security pakub nii klassikalisi turvateenuseid kui kaasaegseid tehnilisi lahendusi. Ettevõte annab riske ennetavat nõu ning tegutseb kiiresti ja otsustavalt. K Security ei juhi ainult tähelepanu riskikohtadele, vaid pakub ka praktilisi lahendusi nende ennetamiseks. Ettevõtte eesmärk on aidata klientidel turvamureteta realiseerida nende ärivõimalusi ning tagada kodune turvaline elukeskkond.

K Security on alates aastast 2016 Eesti Turvaettevõtete Liidu liige. Liidu liikmeks olemine annab ettevõttele võimaluse kaasa rääkida turvaettevõtlust mõjutava keskkonna kujundamises ning tagab klientidele suurema usaldusväärsuse.

Alates aastast 2020 on K Security liige Eesti Kaubandus- Tööstuskojas. Liikmeks olemine annab ettevõttele võimaluse olla informeeritud ettevõtluskeskkonnas toimuvaga, avaldada omapoolseid arvamusi ning saada täiendavaid teadmisi.

K Security on kindel ja usaldusväärne partner turvateenuste valdkonnas. Ettevõtte kogemused, kvaliteetne teenus ja liikmelisus erinevates organisatsioonides näitavad, et K Security on valmis igal hetkel seisma klientide turvalisuse eest. Kui soovite oma turvalisuse eest hoolitsemiseks kindlat ja usaldusväärset partnerit, siis K Security on just see, keda otsite.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAK

K SECURITY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Siim A.

Nad paigaldasid meile videovalve, millega oleme väga rahul.

- Kalle E.

Nad uuendasid meie turvasüsteeme ja seaditasid kõik korrektselt.

- Laura E.

Meeldiv klienditeenindus ja väga kiire seadmete pigaldus.

K SECURITY OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli K Security OÜ jaoks märkimisväärne aasta, kus me suurendasime oluliselt ettevõtte käivet. See ei olnud lihtsalt väike tõus, vaid märkimisväärne hüpe, mis näitas meie ettevõtte kasvavat mõju turul. Meie klientide arv kasvas märkimisväärselt, mis näitab, et meie teenused on nõutud ja meie klientide rahulolu on kõrge. Lisaks uute klientide lisandumisele laiendasime ka oma tegevussuundi. See tähendab, et me ei keskendunud ainult olemasolevatele teenustele, vaid otsisime aktiivselt uusi võimalusi ja suundasid, kuidas oma äri laiendada ja klientidele veelgi rohkem väärtust

Dropdown

kõik artiklid

Turvateenuste kasutamise eelised avalikel üritustel

Avalikud üritused on meie igapäevaelu lahutamatu osa. Olgu selleks kontsert, festival, spordiüritus või mess, on alati oluline tagada kõigi osalejate turvalisus
ssb.ee
Avalikud üritused on meie igapäevaelu lahutamatu osa. Olgu selleks kontsert, festival, spordiüritus või mess, on alati oluline tagada kõigi osalejate turvalisus. Sellepärast on turvateenuste kasutamine avalikel üritustel ülioluline. Selliste teenuste abil saab tagada, et üritus mööduks turvaliselt ning et kõik osalejad saaksid sellest rõõmu tunda. Allpool toome välja mõned turvateenuste kasutamise eelised avalikel üritustel. Turvalisuse tagamine Avalikel üritustel osalejate turvalisus on esmatähtis. Turvateenused võimaldavad tagada turvalisuse kõigile osalejatele, vähendades riske ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.