Rohkema info nägemiseks:

ASWEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõikehõlmavaid transpordi- ja ehitusteenuseid, sealhulgas materjalide transporti, teedeehitust, ehitustehnika renditeenust koos operaatoritega ning puistematerjalide müüki ja muud ehituslikku tegevust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ASWENi pädevad operaatorid on kogenud professionaalid, kes omavad ulatuslikku oskusteavet ja praktilist kogemust erineva tehnika käsitsemisel. Meie juhtimisel tagame ehitusprotsesside sujuva ja efektiivse kulgemise, saavutades tipptasemel tulemusi igas projektis.

Tervitame sind ASWENi, sinu usaldusväärse partneri maailmas, kes pakub mitmekülgseid transpordi- ja ehitusteenuseid. Meie eesmärk on pakkuda sulle kõikehõlmavat ja professionaalset teenust, mis vastaks sinu vajadustele igal sammul.

Mitmekülgne Transport: Alustades transportteenustest, pakume sulle kõikvõimalikke võimalusi veoautodega. Olgu see siis materjalide vedu või vajadusel treileri kättesaadavus ööpäevaringselt, meie transpordilahendused on alati kiired, usaldusväärsed ja taskukohased.

Puistematerjalide Müük ja Transport: Vajad kvaliteetseid puistematerjale? Meie valikus on lai valik paekillustikke, graniitkillustikke ja teisi materjale, mida saab kohale toimetada Tartu linna parima hinnaga. Pole tähtis, millist fraktsiooni või värvi vajad, meie transporditeenused viivad need sinuni kiiresti ja hõlpsalt.

Professionaalsed ehitusteenused: Kui tegemist on ehitusega, saadame sinuni kogenud meeskonna, kes pakub mitmesuguseid teenuseid, alates teedeehitusest kuni lammutamiseni ja haljastuseni. Meie ehitusmasinate renditeenus hõlmab kõike alates ekskavaatoritest ja buldooseritest kuni spetsialiseeritud operaatoriteni, et tagada projekti sujuv ja tõhus läbiviimine.

Võsalõikus ja muud hooldeküsimused: Kas sul on vaja kinnistut koristada või võsa lõigata? Pakume professionaalset võsalõikuse teenust üle Eesti, kasutades tipptasemel ekskavaatoreid ja giljotiine. Lisaks ostame kasvavat võsa ja väheväärtuslikke kinnistuid, pakkudes sulle mugavat lahendust.

Lõppkokkuvõttes oleme alati valmis sind aitama. Olenemata sellest, kas vajad transporti, ehitusteenuseid või raie/lõikusteenuseid, oleme siin, et pakkuda sulle kõige professionaalsemat ja kvaliteetsemat teenust. Võta meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse sinu projektile!

ASWEN - Sinu partner teekonnal, kus ehitus ja transport kohtuvad!

uuri lisaks

ASWEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter

Väga rahulik ja professionaalne teenindus.

- Marko

Kiire ja täpne töö, väga meeldiv koostööpartner.

- Jaanika

Asjalik ja abivalmis meeskond.

ASWEN: Täpne ja tõhus ehituslahendus 15-tonnise ekskavaatoriga

Kas otsid usaldusväärset ja professionaalset ehitusteenust koos kvaliteetse ekskavaatoriga? ASWEN pakub just seda! Meie 15-tonnine ekskavaator koos pädeva operaatoriga on ideaalne valik, et lahendada erinevaid ehitusprobleeme kiirelt ja tõhusalt. Meie ekskavaatoriga saab teostada mitmesuguseid töid alates giljotiinlõikusest kuni platside ja killustikaluste loomiseni. Lisaks pakume teenuseid nagu planeerimine, haljastus, lammutus ja betooni närimine. Olgu tegemist kraavide kaevamise, tiikide rajamise või kändude puurimisega, meie ekskavaator ja operaator on valmis lahendama igat tüüpi

Dropdown

kõik artiklid

Puistematerjal ASWENilt: Müüme kõiki puistematerjale koos transpordiga Tartu linna parima hinnaga!

Oma ehitus- või haljastusprojekti alustamine võib olla keeruline, kuid õige pinnasematerjali valimine võib muuta kõik lihtsamaks. ASWEN pakub laia valikut kvali
ssb.ee
Oma ehitus- või haljastusprojekti alustamine võib olla keeruline, kuid õige pinnasematerjali valimine võib muuta kõik lihtsamaks. ASWEN pakub laia valikut kvaliteetseid puistematerjale, mis on saadaval koos kiire ja usaldusväärse transpordiga, ning see kõik Tartu linna parima hinnaga! Paekillustik: Olgu sul vaja alustada teede ehitust, platside rajamist või muud ehitusprojekti, meie paekillustik vastab kõigile vajadustele. Saadaval on kõik fraktsioonid, mis tagavad projekti vastavuse täpsetele nõuetele ja standarditele. Graniitkillustik: Kas otsid vastupidavat ja esteetilist lahendust?

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.