Rohkema info nägemiseks:

HIIU ILU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 654; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HIIU ILU OÜ kohta arvamuslugu!"

HIIU ILU OÜ hetkeolukord

Juba 654 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Hiiu Ilu on asutatud 11.08.2015.a. Juhatuses on 1 liige. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on värvimis- ja muud maalri- ning viimistlustööd ning nendega kaasnevate materjalide ja lisatarvete müük.

Aruandeperioodi müügitulu oli 79 791 € ja kahjum 7451 €. 2022.a. majandustulemus kujunes oodatust halvemaks, sest mitme objekti kulude maksumus kujunes planeeritust suuremaks.

Omakapitali viimiseks normi piiresse on plaanis suurendada kasumit, valides objekte väga hoolikalt, sõeludes välja kasumlikumad ja arvestades hinnatõusu viimistlus- ja ehitusmaterjalide turul ning koostada hinnapakkumised suurema kasumivaruga.

Kahjumi katmiseks üritab juhatus leida täiendavaid teenuseid, mida pakkuda, ja suurendada klientide ringi.

Koroonaviiruse Covid-19 leviku tõttu väljakuulutatud tervishoiualane hädaolukord lõppes 01.juunil 2022.a. ja mõjutas mingil määral ka ettevõtte 2022.a. tegevust. 2022.a. lisandus sõjaolukorrast

Ukrainas tingitud kiirenev inflatsioon, mis haaras kogu euroala ja mõjutas tugevalt materjalide ja energia hindu.

2023.a. jätkatakse senist tegevust.

Marek Kagadze

Juhatuse liige

HIIU ILU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.