Rohkema info nägemiseks:

CHANGE CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2634; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CHANGE CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

CHANGE CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 2634 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Change Capital OÜ on Change Group AS tütarettevõte ning kuulub Change Group konsolideerimisgruppi. 2022 aasta alguses ühines Change

Capital samasse konsolideerimisgruppi kuulunud Change Technologies OÜ ja tütarettevõtte Change Investments OÜ-ga.

Change Capital OÜ põhitegevuseks on tarkvara arendus ning väärtuse loomine Change mobiili aplikatsiooni kasutajatele. Ettevõte omab õigusi loodud tarkvarale, mida kasutatakse ettevõtte xChange AS poolt finantsteenuste osutamiseks.

Ettevõtte tulud on seotud xChange AS äritegevusega ning tulenevalt krüptovaluuta väärtuse ning kauplemise aktiivsuse langusest tingituna on

Change Capital OÜ tulu jäänud tagasihoidlikuks 328 920EUR (2021: 313 140EUR). Põhivarasse on investeeritud 1 368 770 eurot (2021: 2 449 155 eurot).

Change Capital OÜ tegevuskulud on kasvanud seoses ettevõtete ühinemisega. Finantskulude kasv on seotud krüptovaluutade ümberhindlusega. Aasta lõpu seisuga ettevõttel olulises summas krüptovarad puuduvad.

Change Investments OÜ alt liikus Change Capital OÜ alla ka kinnisvarainvesteering Tallinna Vanalinnas, mis müüdi 2022 lõpus.

Olulisemad finantssuhtarvud 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 6.16 11.85

Varade tootlus (ROA) % -95.3% 24.9%

Omakapitali tootlus (ROE) % -106.7% 26.2%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: - Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused - ROA % = puhaskasum / varad kokku * 100 - ROE % = puhaskasum / omakapital kokku * 100

Oma igapäevases tegevuses puutub ettevõte kokku erinevate riskidega, mille juhtimine on oluline ning lahutamatu osa ettevõtte äritegevusest.

Ettevõtte võime identifitseerida, mõõta ning kontrollida erinevaid riske on oluliseks sisendiks kasumlikkusele. Ettevõtte juhtkonna poolt on risk defineeritud kui võimalik negatiivne kõrvalekalle oodatavast finantstulemusest. Peamisteks riskifaktoriteks on tururisk (sh intressirisk), likviidsusrisk ja tegevusrisk. Seepärast täiustame pidevalt oma riskipositsioonide maandamist ja turujärelevalve protsesse, tagades nii meie ohutuse ja kestlikkuse. Lisaks täiustame oma riskiseiret, tehes seda peaaegu reaalajas, et me kunagi ei väljuks oma valitud riskivalmiduse tasemest. Jälgime ja vaatame pidevalt läbi oma tootepakkumisi ja integratsiooni meie likviidsuspartneritega. Change Capital OÜ tegevusega ei kaasne märkimisväärseid otseseid keskkonnamõjusid.

Juhtkonna hinnangul ei ole ohtu, et ettevõtte tegevus ei oleks järgmise 12 kuu jooksul jätkuv. Emaettevõte on aruandekuupäevajärgselt saanud täiendava investeeringu Andromeda Capital Partners Suisse AG -lt summas 2 miljonit eurot ja on vajadusel valmis tütarettevõtte tegevust toetama.

CHANGE CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.