Rohkema info nägemiseks:

SIRELBOUTIQUE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1434; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta SIRELBOUTIQUE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Sirel Boutique'i, kus meriinovilla õrn puudutus kohtub ajatu käsitöökunstiga. Meie lugu on kootud peenimatest lõngadest, luues mugavuse ja stiili vaiba teie väikestele. Asudes Tallinna südames, aadressil Tondi 37, on meie butiik pühapaik neile, kes otsivad võrdlematut kvaliteeti ja isikliku teeninduse soojust.

Sirel Boutique'is oleme spetsialiseerunud meriinovillast mütsidele ja sallidele, mis on hoolikalt käsitsi valmistatud, et iga pistega oleks tagatud vastupidavus ja pehmus. Meie kollektsioon ulatub hubastest talvemütsidest hingavate kevad- ja sügismütsideni, ning isegi suve mütsideni, mis on disainitud teie beebit igal aastaajal kaitsma ja mugavust pakkuma.

Meie pühendumus tipptasemele ulatub kaugemale meie toodetest. Pakume kiiret saatmist, tellimused postitatakse vähemalt neli korda nädalas, ja tasuta transporti ostudele, mis ületavad 150€. Me seisame oma toodete ainulaadse ilu taga lihtsa tagastus- ja vahetuspoliitikaga—võtke meiega ühendust ja me hoolitseme ülejäänu eest.

Meie klienditeenindus on sama isiklik kui meie tooted. Kiirete vastustega ja südamliku lähenemisega oleme siin, et tagada teie ostukogemus sama meeldiv kui valitud esemed. Abi saamiseks või oma Sirel loo soojuse jagamiseks võtke meiega ühendust numbril +372 56655585 või sirel@sirelboutique.com.

Avastage meie e-poodi käsitööaarete valiku jaoks, alates beebitekkidest, mis hoiavad teie last mugavuses, kuni täiskasvanute kootud peapaelteni, mis lisavad igale riietusele elegantsi. Meie lõngavalik on hoolikalt kureeritud, et tagada iga toote õrnus nii nahale kui ka keskkonnale.

Liituge meie õnnelike klientide hulgaga ja kogege Sireli erinevust. Olgu teil vaja täiuslikku kingitust või erilist maiuspala oma väikesele, meie butiik on teie sihtkoht käsitööna valminud meriinovilla hõrgutistele. Külastage meid poes või veebis ja mähkige oma kallid luksusesse, mida nad väärivad.

Kontakt

SIRELBOUTIQUE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina S.

Tõeliselt imeline teenindus ja kvaliteetsed tooted!

- Jaanika P.

Minu beebi on nii õnnelik oma uue mütsiga!

- Mart K.

Suurepärane valik, mis pakub rõõmu igale vanusele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on meriinovill ideaalne valik beebiriieteks ja -tarvikuteks?

Meriinovill on looduslik kiud, mis saadakse meriinolammastelt, tuntud oma ülipeene ja pehme tekstuuriga, mis eristab seda tavalisest villast. See esmaklassiline materjal on tuntud oma erakordsete omaduste poolest, muutes selle väga nõutud kangaks mitmesugusteks kasutusviisideks, eriti beebiriietes ja -aksessuaarides. Valivad vanemad, vanavanemad ja kingituste tegijad peavad meriinovilla beebidele mugavuse ja kvaliteedi tipuks. Selle võrdlematu pehmus, kombineerituna selle loomuliku võimega reguleerida temperatuuri, teeb sellest ideaalse valiku beebiriieteks. Meriinovilla eelised beebidele

Dropdown

kõik artiklid

Miks on käsitsi valmistatud beebitarvikud ideaalseks kingituseks?

Kui on vaja valida ideaalne kingitus uue ilmakodaniku jaoks, võib valikute rohkus olla ülekaalukas. Siiski paistavad käsitsi valmistatud beebitarvikud välja kui
ssb.ee
Kui on vaja valida ideaalne kingitus uue ilmakodaniku jaoks, võib valikute rohkus olla ülekaalukas. Siiski paistavad käsitsi valmistatud beebitarvikud välja kui mõtestatud ja tähendusrikas valik. Siin on viis veenvat põhjust, miks need esemed on väikestele elus olenditele ideaalseks kingituseks. Ainulaadsus ja isikupärastamine Käsitsi valmistatud beebitarvikud pakuvad võimalust lisada isiklik puudutus, mida masstoodang lihtsalt ei suuda pakkuda. Olgu selleks käsitsi tikitud nimi beebitekil või kootud mütsi eritellimusel värvipalett, need ainulaadsed puudutused muudavad kingituse ainulaadseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.