Rohkema info nägemiseks:

FURCELLA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme uuendusmeelne ettevõte, kes on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste ja looduslike nahahooldustoodete loomisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled kunagi mõelnud, mis juhtuks, kui sinu nahahooldus põhineks täielikult sinu enda naha loomulikel võimetel uueneda? Berrichi toob sulle just sellise kogemuse, viies sind lähemale puhtale, looduslikule ja tervislikule nahale. Meie keha omab uskumatut võimet ennast ise tervendada, ja Berrichi aitab sul seda võimet täiel määral ära kasutada.

Eesti looduskosmeetika Berrichi on loodud veendumusest, et puhas ja looduslik on parim lahendus meie nahale. Kõik meie tooted sisaldavad ainult looduslikke ja nahasõbralikke koostisosi, olles vabad parabeenidest, sulfaatidest, ftalaatidest ja kunstlikest lõhnaainetest. Berrichi toodetes kasutatud vetikad ja super-õlid pakuvad sügavat niisutust, vananemisvastast toimet ning aitavad nahal säilitada oma loomuliku ilu.

Ookeanide salajased puhastajad, toitjad ja kaitsjad, mis pakuvad sügavniisutust, põletikuvastast toimet ning aitavad nahal säilitada nooruslikkust. Looduslik antioksüdant, mis on kuni 8000 korda tugevam kui vitamiin C, aitab parandada naha tooni, tekstuuri ja elastsust ning kaitsta nahka UV-kiirguse ja vabade radikaalide eest.

Rikkalikud omega rasvhapete allikad nagu astelpajuõli, oliiviõli, jojobaõli ja paljud teised, mis niisutavad nahka sügavuti, parandavad vereringet ja aitavad nahal säilitada siledust ja elastsust. Ained nagu Usnea Barbata, alfa-arbutiin ja Koji hape kaitsevad nahka oksüdatiivsete kahjustuste eest, ennetades vananemise märke ja andes nahale särava jume.

Berrichi toodete väljatöötamisel on kasutatud teaduslikke uuringuid ja looduslikke koostisosi, et pakkuda sulle parimat nahahooldust. Meie toodetes sisalduvad ainulaadsed vetikad, super-õlid ja antioksüdandid aitavad tugevdada nahka, säilitada selle nooruslikkust ning kaitsta seda väliskeskkonna kahjulike mõjude eest.

Berrichi looduskosmeetika on rohkem kui lihtsalt nahahooldus. See on elustiil, mis ühendab sind loodusega ja aitab sul säilitada tervisliku ning noorusliku naha aastateks. Anna meie toodetele võimalus avada sinu nahas peituv loomulik ilu.

Kui oled valmis avastama loodusliku nahahoolduse võlumaailma, võta meiega ühendust juba täna. Berrichi meeskond on siin, et pakkuda sulle personaalset nõustamist ja leida parimad tooted sinu nahatüübile ja vajadustele. Astu samm lähemale tervema, säravama ja nooruslikuma naha poole koos Berrichi looduskosmeetikaga. Loodus on meie kingitus sulle – hoia seda ja hoia oma nahka!

Tutvuge tootevalikuga juba täna!

KONTAKT

FURCELLA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura O.

Olen Berrichi toodetega väga rahul. Nahk on nii pehme ja särav!

- Daniel T.

Berrichi tooted on imelised! Looduslikud ja tõhusad, muutsid mu naha kvaliteeti.

- Paula U.

Kvaliteetne looduskosmeetika! Muudavad naha siidiseks ja nooruslikuks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FURCELLA OÜ tegevusaruanne 2022

Furcella Oü on Eesti ettevõte, mis asutati 15. septembril 2015. See on erakapitalil põhinev ettevõte, mis tähendab, et see ei sõltu valitsuse rahastusest ega toetustest. Furcella Oü on pühendunud naturaalse kosmeetika tootearendusele, tootmisele ja müügile, mis on selle peamiseks tegevusalaks. Furcella Oü toodab kosmeetikat Berrichi brändi nime all. Berrichi brändi esimesed tooted jõudsid turule 2017. aasta oktoobris, mis tähendab, et ettevõte on suutnud lühikese aja jooksul saavutada märkimisväärse edu. Berrichi on rahvusvaheliselt registreeritud kaubamärk, mis annab ettevõttele õiguse müüa

Dropdown

kõik artiklid

Avasta loodusliku nahahoolduse võlu koos Berrichi'ga

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas loodus võib olla võti sinu naha tervise ja ilu saladuste avamiseks? Berrichi kutsub sind avastama puhta looduse imesid oma igapä
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas loodus võib olla võti sinu naha tervise ja ilu saladuste avamiseks? Berrichi kutsub sind avastama puhta looduse imesid oma igapäevases nahahooldusrutiinis. Loe edasi, et saada teada, kuidas looduslikud koostisosad, nagu vetikad ja super-õlid, võivad muuta sinu nahka, tuues esile selle loomuliku ilu ja sära. Oleme süvitsi uurinud, kuidas looduslikud vahendid võivad olla võrreldamatult tõhusad, pakkudes nahale mitte ainult kaitset, vaid ka toitaineid, mida see vajab. Üks peamine viis, kuidas Berrichi eristub, on meie pühendumine looduslikele koostisosadele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.