Rohkema info nägemiseks:

AKKADIAN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2370; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AKKADIAN OÜ kohta arvamuslugu!"

AKKADIAN OÜ hetkeolukord

Juba 2370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Akkadian on keskendunud keeruliste ülesannete lahendamisele peamiselt neis tegevusvaldkondades: IT- ja digitehnoloogiad, keskkond ja säästlik areng, tervishoid ja inimvara. 2022. aastal jätkati samade põhivaldkonna klientide nõustamist; arendati edasi kolme ärisuunda: senise strateegilise kommunikatsiooni teenuse juurde ka äriarendust /muutuste juhtimist kui ka koolituskorraldust.

Strateegilise kommunikatsiooni suunas laiendasime kliendibaasi nii era- kui ka avaliku sektori organisatsioonidega, senisest enam lisandus poliitikakujundamise-alast nõustamist ning stakeholder-suhete juhtimist. Jätkasime 2021. aastal vastu võetud e-residentsuse jätkustrateegia rakendamisega nii Eestis kui ka välisturgudel. Viisime läbi mitmeid mahukaid ja suure ühiskondliku mõjuga kommunikatsioonikampaaniaid, sh naiste rinnavähi sõeluuringutele kutsumiseks (Tervisekassa), vanemaealiste kukkumiste ennetamiseks (Päästeamet), HPV vaktsineerimise hõlmatuse tõstmiseks (Terviseamet), desinformatsiooni äratundmise suurendamiseks elanikkonnas (Riigikantselei) jm. Samuti laiendati veelgi rahvusvaheliste turgude võrgustikku - kattes kommunikatsioonipartneritega nii Euroopa, Lõuna-Ameerika kui ka Aasia turge.

2022. aastal lõime koolituste ärisuuna, mida asus juhtima Helina Loor, kellel on pikaajaline koolitusettevõtte ülesehitamise ja andragoogika valdkonna kogemus. Erinevate kommunikatsiooni- ja juhtimiskoolituste läbiviimine on olnud Akkadiani teenuste paketi osa ka varasemalt, kuid eraldi ärisuuna abil saame oma klientide keerulisi probleeme veelgi paremini lahendada aidata. Kõige mõjukam projekt oli ühe siseakadeemia formaadi loomine ja korraldamine, et toetada osalevate juhtide ja nende ärisuundade arengut. Lisaks võideti koostöös BDA

Consultingu ja Tallinna Teaduspark Tehnopolis’ega EASi hange, mille raames viiakse 2023. aastal läbi Eesti 20-le tippettevõttele äriinnovatsiooni koolitusprogrammi “Tippinnovaatorite programm”. 2023. aastal saab fookuses olema e-õppe arendused, et toetada oma kliente ja nende töötajaid kaasaegses ja kaasahaaravas õpivormis.

AKKADIAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.