Rohkema info nägemiseks:

Natalja Õnnis

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õmblustööstus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ÕNNIS DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte jaoks oli 2022 aasta erakordselt edukas, põhjuseks tõenäoliselt COVID19 viirusest tulenenud piirangute lõppemine. Ettevõtte juhatuse liikmete tööd ei tasutata ja ettevõttel ei olnud majandusaastal ühtegi töötajat.

Dropdown

kõik artiklid

KANGALAVKA OÜ tegevusaruanne 2022

Kangalavka OÜ alustas tegevust 2017 mai kuus. Juunis avati kangapood Tallinnas aadressil Kunderi 8a, 2021, aastal kolis kangapood uuele aadressile Vesivärava 50
ssb.ee
Kangalavka OÜ alustas tegevust 2017 mai kuus. Juunis avati kangapood Tallinnas aadressil Kunderi 8a, 2021, aastal kolis kangapood uuele aadressile Vesivärava 50, see liigutus andis ettevõttele uue hingamise ning aitas oluliselt suurendada müügitulu. Esimestel tegevusaastaltel ettevõte jäi kahjumisse, kuid iga aastaga on tulemus paranenud. 2021 aasta oli ettevõtte jaoks väga edukas ettevõte suutis oliselt kasvatta käivet ning esmakordselt oma ajaloos teenida kasumit. 2022 aastal ettevõtte areng jätkus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.