Rohkema info nägemiseks:

Teele Reiljan

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

EESTI PERETERAAPIA ÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Pereteraapia Ühingu (EPTÜ) tegevuse eesmärkideks on koordineerida pereteraapia alast koolitust, abistada aktsepteeritud pereterapeute nende tegevustes, välja anda teemakohast kirjandust ning levitada pereteraapia alast teadmist Eestis. EPTÜ on Euroopa Pereteraapia Assotsiatsiooni liige (EFTA-NFTO). 2022. aastaks kavandatud tegevused said läbi viidud. Korraldati Eesti Pereteraapia Ühingu juubelikonverents. Toimus pereterapeutide koolitamine ja superviseerimine. Väljastati pereterapeudi kutse.

Dropdown

kõik artiklid

PSÜHHOTERAAPIA JA KOOLITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte Psühhoteraapia ja Koolitus OÜ loodi aprillis, 2020, et pakkuda psühhoteraapia ja pereteraapia ning psühholoogia-alaste koolituste teenuseid eraisikutel
ssb.ee
Ettevõte Psühhoteraapia ja Koolitus OÜ loodi aprillis, 2020, et pakkuda psühhoteraapia ja pereteraapia ning psühholoogia-alaste koolituste teenuseid eraisikutele ja ettevõtetele. Aruandeaasta tulemus ei olnud ootuspärane. Järgmise aasta eesmärk on säilitada stabiilset müügitulu ja suurendada koolituste osakaalu. Tähelepanu alla tuleb võtta kulude optimeerimine. Ettevõtte Psühhoteraapia ja Koolitus OÜ peamised suhtarvud: 2022 2021 Müügitulu 14394 13431 Müügitulu kasv (%) 7,2 49,4 Puhaskasum -17 -1657 Puhasrentaablus (%) 0 0 Lühiajaliste kohustuste 7,2 3,68 kattekordaja (kordades) ROA (%)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.