Rohkema info nägemiseks:

VTU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
VTU OÜ tegeleb mitmekülgsete ehitus-, remondi- ja hooldustöödega, pakkudes laia valikut teenuseid, alates maastikuhooldusest ja korterite ning majade remondist kuni uute hoonete ehitamise ja vanade ehitiste renoveerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VTU OÜ, mis asutati uhkelt aastal 2015, on silmapaistev ehitusettevõte, kes on pühendunud mitmekülgsete ehitustööde kvaliteetsele teostamisele. Meie tugevad teadmised renoveerimise ja ehituse valdkonnas on omandatud aastatepikkuse kogemuse ja kirgliku töö läbi.

Miks valida VTU OÜ?

 Meie meeskond toob kaasa rikkaliku kogemustepagasi, tagades igale projektile professionaalse ja läbimõeldud lähenemise. VTU OÜ teeb koostööd ainult usaldusväärsete partnerite ja kvaliteetsete materjalitarnijatega, tagades seeläbi alati eduka tulemuse.

Enne hinnapakkumise esitamist uurime hoolikalt objekte, et välistada ebameeldivaid üllatusi lisatööde näol, mis võivad eelarvet muuta. Meie eesmärk on pakkuda läbipaistvust ja kindlust klientidele. Oleme uhked oma väikeettevõtte staatuse üle, mis võimaldab meil pakkuda usaldusväärset ja personaalset teenust. Me käsitleme projekte alati algusest lõpuni, tagades sujuva ja katkestusteta protsessi.

Meie Ehitusteenused:

  1. Puhastustööd: Pakume professionaalset puhastusteenust, mis muudab teie ruumid säravaks ja kutsuvaks.

  2. Hooldustööd: Tagame, et teie rajatised on alati heas korras, pakkudes regulaarseid hooldustöid vastavalt vajadusele.

  3. Haljastustööd: Loome kauni ja funktsionaalse väliruumi, mida saab nautida aastaringselt.

  4. Remonditööd: Teostame remonditöid, mis uuendavad ja parandavad teie olemasolevat struktuuri.

  5. Üldehitustööd: Oleme valmis võtma ette igat tüüpi ehitustöid, olgu selleks siis väiksemad parandustööd või suuremad ehitusprojektid.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse!

VTU OÜ meeskond on alati valmis teie ehitusmuredele lahendusi leidma. Võtke meiega ühendust, andke meile teada oma ideedest ja vajadustest ning koos leiame parima võimaliku lahenduse, mis vastab teie ootustele ja eelarvele. Ehitame tulevikku koos!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

VTU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa M.

Nende ehitus- ja hooldustööd on alati kvaliteetsed ning nad suhtlevad selgelt ja professionaalselt. Minu kinnisvara on nüüd suurepärases seisukorras tänu neile.

- Martin K.

Nad on alati valmis aitama ja teevad oma tööd suure armastuse ja pühendumusega. Mul on hea meel, et olen leidnud sellised professionaalsed teenusepakkujad.

- Anu P.

Nad renoveerisid minu kodu kiiresti ja tõhusalt, hoolitsedes iga detaili eest. Nende meeskond töötas suure pühendumusega ja tulemus räägib enda eest. Olen äärmiselt rahul nende tööga!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VTU ehitusteenuste turul

Ehitus on üks valdkondadest, mis on aastate jooksul pidevalt arenenud ja tänapäeval on võimalik ehitada kõrgtehnoloogilisi hooneid ja rajatisi, mis vastavad kõigile tänapäeva standarditele. Üks selline valdkond on uusehitised. Uusehitised on ehitised, mis on vundamendist katuseni uued ja vastavad tänapäeva nõuetele. Ehitusettevõtted nagu meie, ehitame eramud, tööstus- ja ärihooned, hooned, hallid ja muid objekte vastavalt kliendi soovidele ja projektile. Meie meeskond on varustatud kõige kaasaegsema tehnoloogia ja tööriistadega, et tagada hoone kvaliteetne ehitamine. Omame valdkonnas palju

Dropdown

kõik artiklid

Graffiti eemaldamine

Grafiti on kunstivorm, mida mõnikord tajutakse kui ilusat tänavakunsti, kuid kahjuks võib see kaasa tuua ka ebasoodsaid tagajärgi  ja kahjustada hooneid. Kui ol
ssb.ee
Grafiti on kunstivorm, mida mõnikord tajutakse kui ilusat tänavakunsti, kuid kahjuks võib see kaasa tuua ka ebasoodsaid tagajärgi  ja kahjustada hooneid. Kui olete grafitiga kokku puutunud, siis ilmselt teate, kui keeruline on seda eemaldada.  Enne grafiti eemaldamist on oluline hinnata pinnatüüpi, kuna erinevad pinnad nõuavad erinevat tüüpi puhastusmeetodeid. Saadaval on erinevad tooted ja meetodid, kuid mõned neist võivad kahjustada pinda või jätta maha jälgi.  Siin on mõned meetodid, mida saab kasutada grafiti eemaldamiseks: Survepesurit saab kasutada pindadele, mis taluvad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.