Rohkema info nägemiseks:

PIRRUKASTID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kohalikust puidust valmistatud kinkepakendid on suurepärane valik traditsiooniliste paber-, plast- ja kartongpakendite asemel nii kingituste kui ka toodete jaoks. Kastidele saame lisada sinu ettevõtte logo või lihtsalt kauneid tervitusi, mis annavad kingitusele isikupära.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb pühendunud ja kirglikest inimestest, kelle eesmärgiks on pakkuda teile kõrgekvaliteedilisi puidust kinkepakendeid ja sisustuskaste, mis muudavad iga hetke eriliseks.

Keskkonnasõbralik alternatiiv

Ilusasti pakitud kingitused toovad alati rõõmu, kuid kui mõtlete sellele, kui palju pakendeid jõuab lihtsalt prügikasti ja keskkonda kahjustab, võib see tunduda murettekitav. Meie eesmärk on pakkuda keskkonnasõbralikku alternatiivi plastist, papist ja kartongist kinke- ja tootepakenditele. Kasutades kodumaist puitu, loome vastupidavad ja kaunid kinkepakendid ning sisustuskastid, mis sobivad ideaalselt erinevate kingituste ja toodete jaoks.

Kohandatav ja isikupärane

Meie puidust kinkepakendid on ideaalne võimalus jätta oma kingitusele isikupärane pitser. Graveerime neile teie ettevõtte logo või soovid, et teie kingitus räägiks lugusid ja jääks meeldejäävaks. Pakume erinevaid stiile ja suurusi, nii et saate valida just selle, mis sobib teie vajadustega kõige paremini.

Meie ettevõte seisab keskkonnasõbralikkuse, kvaliteedi ja isikupära eest. Kui soovite teha kingituse, mis rõõmustab mitte ainult kingisaajat, vaid ka meie planeeti, siis olete jõudnud õigesse kohta. Tule avasta meie puidust kinkepakendite ja sisustuskastide maailm ning muuda iga kingitus eriliseks kogemuseks.

Võta meiega ühendust!

kontakt

PIRRUKASTID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin P.

Soovitan kõigile, kes soovivad kvaliteetseid kinkekaste ja tootepakendeid! SP

- Anneli K.

Pirrukastid pakuvad väga huvitavat tootevalikut. Soovitan neid soojalt.

- Laura S.

Suurepärane alternatiiv traditsioonilistele kinkepakenditele. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kinkides armastust- kinkekastid, mis jäävad meelde

Kingituste andmine on eriline viis näidata armastust, tähistada olulisi sündmusi ja luua meeldejäävaid hetki. Kuid miks mitte muuta kingituse saamine veelgi erilisemaks, pakkides need kinkekastidesse, mis räägivad lugusid ja jäävad meelde aastateks? Siin uurime, kuidas kinkekastid, eriti käsitööna valmistatud variandid, saavad muuta kingituste andmise kogemuse tõeliselt südamlikuks ja eriliseks. Käsitööna valmistatud kinkekast on nagu kingitus kingituse sees. See on midagi enamat kui lihtsalt paberkarp või plastikust pakend, see on osa kingitusest endast. Käsitööna valmistatud kinkekastid on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas käsitööna valmistatud sisustuskastid muudavad teie kodu unikaalseks?

Kodu on meie isiklik varjupaik, koht, kus saame väljendada oma isikupära ja loovust. Üks viis, kuidas muuta oma kodu tõeliselt unikaalseks ja eriliseks, on lisa
ssb.ee
Kodu on meie isiklik varjupaik, koht, kus saame väljendada oma isikupära ja loovust. Üks viis, kuidas muuta oma kodu tõeliselt unikaalseks ja eriliseks, on lisada selle sisekujundusse käsitööna valmistatud sisustuskaste. Need puidust aarded mitte ainult ei lisa ruumile elegantsi ja soojust, vaid pakuvad ka praktilist hoiuruumi. Käesolevas artiklis uurime, kuidas käsitööna valmistatud sisustuskastid võivad muuta teie kodu tõeliselt eriliseks. Käsitööna valmistatud sisustuskastid on unikaalsed oma loomuliku ilu poolest. Puitmaterjal, mis on nende aluseks, kannab endas aastate jooksul kogunenud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.